חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה 19246-05-12

: | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה חיפה
19246-05-12
19.10.2014
בפני שופט:
אלכס קוגן

- נגד -
התובעת:
אמאל עבאס
עו"ד מואנס פרח
הנתבע:
המרכז הקהילתי יאנוח ג'ת
החלטה

 

 

1.ביום 10.5.12 הגישה גב' עבאס אמאל (להלן: "התובעת") תביעתה כנגד המרכז הקהילתי יאנוח ג'ת (להלן: "הנתבע") במסגרתה טענה, כי עבדה במתנס של הנתבע כעובדת אחזקה ונקיון משנת 2000 ועד חודש 8/07 אז החליפו לטענתה, את המנעול במקום העבודה והיא לא יכולה היתה להיכנס יותר למקום עבודתה.

 

לטענת התובעת, לא שולם לה שכר עבודה כלשהו החל מחודש 1/05 ועד לחודש 8/07 למרות שעבדה בכל התקופה הארוכה הנ"ל.

 

2.כתב התביעה הוגש באמצעות עו"ד סאלח עבדאללה וכבר עכשיו יאמר, כי הוא מעולם לא ביקש להשתחרר מייצוג ומעולם לא ניתנה כל החלטה המשחררת אותו מייצוג.

 

3.קיימנו בתיק 3 דיונים וההתקדמות בניהול ההליך היתה מסורבלת הן משום שהתביעה מלכתחילה לא היתה כל כך ברורה ולא היתה מכומתת והן משום שהמתנס מצוי במשבר כלכלי עמוק וחלק מהתקופה, ככל הנראה, היה סגור.

 

4.בתיק זה התעוררה מחלוקת אמיתית וכנה האם בכלל ביצעה התובעת עבודה כלשהי במתנס לאחר חודש ינואר 2005 ועל חלק מסימני השאלה שעלו בתיק עמד בית הדין בהחלטה מיום 10.7.14 בסופה ניתנה הוראה לב"כ התובעת להגיש תצהירי עדות ראשית מטעמו תוך 30 יום (ימי הפגרה נספרו במניין הימים)שהתיק נקבע גם לשמיעת ההוכחות ליום 5.11.114.

 

5.ביום 2.10.14 בחלוף כשלושה חודשים לאחר שניתנה אותה החלטה מיום 10.7.14 ומשלא הוגשו תצהירי התובעת נמחקה התביעה.

 

6.ביום 5.10.14 – לאחר שכבר ניתן פסק הדין, מודיע עו"ד מואנס פארח כי מהשלב הנ"ל הוא זה שמייצג את התובעת ולכן הוא מבקש להאריך לו את המועד להגשת תצהירי התובעת עד ליום 1.11.14 וכן לדחות את מועד דיון ההוכחות שהיה קבוע ליום 5.11.14.

 

7.ביום 5.10.14 ניתנה החלטה המפנה את עו"ד מואנס פרח לפסק הדין מיום 2.10.14 וביום 5.10.14 מגיש שוב עו"ד מואנס פרח "הודעה ובקשה מטעם התובעת" במסגרתה הוא מודיע לבית הדין כי גילה שהתיק סגור לכן הוא מבקש לבטל את פסק הדין ולאפשר לתובעת אורכה של 60 יום להגיש תצהיריה.

 

8.יש לשים קץ לסחבת הבלתי נסבלת ומשיכת ההליכים האין סופית מצידה של התובעת.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>