ס"ע 12258-04-13 זלום נ' זהדי זלום

: | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה ירושלים
12258-04-13
24.3.2015
בפני הרשם:
טארק חסנין

- נגד -
תובע:
גמאל זלום
עו"ד אשרף טוטח
נתבע:
אחמד ג'אזי זהדי זלום
עו"ד רמי וכילה
פסק דין

 

 

  1. כתב התביעה בתיק דנן הוגש ביום 08.04.13

  2. כתב הגנה מטעם הנתבע הוגש ביום 12.06.13.

  3. ביום 19.05.14 התקיים דיון אליו התייצב ב"כ התובע, על דעת שני הצדדים, וביקש לדחות את הדיון למועד נוסף בשל מחלתו של ב"כ הנתבע. הדיון נדחה ליום 19.10.14.

  4. בעקבות הדיון שהתקיים ביום 19.10.14, ומשלא לא קיים התובע החלטת בית הדין הגיש הנתבע בקשה למחיקת התביעה.

  5. ביום 17.12.14 הגיש התובע בקשה למחיקת התביעה ללא צו להוצאות וזאת מסיבות אישיות ומשפחתיות.

  6. בתגובה מיום 17.12.14 התנגד הנתבע למחיקת התביעה ללא צו להוצאות וביקש לדחות את התביעה אגב חיוב התובע בהוצאות ושכ"ט עו"ד.

  7. התובע נדרש להגיב לבקשת הנתבע לדחיית התביעה אגב חיוב בהוצאות והצדדים נדרשו להודיע את עמדתם ביחס להצעת בית הדין כי שאלת ההוצאות תוכרע על יסוד החומר שבתיק וללא הנמקה.

  8. ביום 21.12.14 הודיע הנתבע על הסכמתו ביחס להצעת בית הדין.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>