חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ס"ע 11979-11-08

: | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה חיפה
11979-11-08
11.4.2016
בפני השופטת:
אילת שומרוני-ברנשטיין

- נגד -
תובע:
עיסאם זאהר
עו"ד איאל סבית
נתבעים:
1. מועצה מקומית עוספיה
2. עיר הכרמל (עספיה דאלית אל כרמל)
3. משרד הפנים

החלטה

  1. התובע הגיש תביעתו בנובמבר 2008 כנגד המועצה המקומית עוספיה ועיר הכרמל (עוספיה - דלית אל כרמל).

  2. בימים 13.3.2014 ו-19.11.2014 ניתנו פסקי דין בתיק, כאשר בסעיף 172 ו-173 לפסק הדין מיום 13.3.2014 נקבע:-

    "172.נציין, כי כל הרכיבים בתביעתו של התובע אשר קיבלנו, קשורים לסיום עבודתו אצל הנתבעת 2 – עיר הכרמל, וכי לא קיבלנו את טענות התובע, ככל שהן מתייחסות לתקופה בה עבד אצל הנתבעת 1 בלבד.

    173.על כן – הסכומים להם זכאי התובע ישולמו על ידי הנתבעות בהתאם להוראות חוק הרשויות המקומיות (ביטול איחוד המועצות המקומיות דלית אל כרמל ועוספיה), תשס"ט-2008".

  3. ביום 15.11.2015, כשנה לאחר מתן פסק הדין המשלים בתיק, הגיש ב"כ התובע בקשה לתיקון טעות בפסק הדין. התובע פירט בבקשתו, כי מאחר ובפסק הדין המשלים לא התייחס בית הדין לחלוקת הכספים כמתחייב מהוראות החוק וצו הפירוק בין עוספיה לדלית אל כרמל, הרי שכתוצאה מהאמור – דלית אל כרמל לא שילמה סכום כלשהו בהתאם לפסק הדין לתובע.

    כן הוסיף התובע, כי כאשר הגיש תיק הוצל"פ כנגד דלית אל כרמל היא ביקשה לסגור את התיק בטענה כי אינה חייבת דבר מכח פסק הדין.

    במסגרת הבקשה ביקש ב"כ התובע כי בית הדין יפסוק שיש לחלק את הסכומים אשר נפסקו לו לפי חלוקה של 40% - עוספיה ו-60% דלית אל כרמל.

  4. בית הדין העביר את הבקשה לתגובת הצדדים וביום 12.1.2016 התקבלה תגובת המדינה לפיה על פי חוק הרשויות המקומיות וצו הרשויות המקומיות (ביטול איחוד המועצות המקומיות דלית אל כרמל ועוספיה), התש"ע-2009 אליה צורפה רשימה, הרי שאת מקור החיוב בתביעת התובע על המועצה המקומית עוספיה לשלם לבד.

  5. בית הדין העביר גם תגובה זו של המדינה לתגובת הצדדים וביום 28.1.2016 התקבלה תגובת דלית אל כרמל, אשר סברה שיש למחוק בכלל את בקשתו של התובע בגלל מועד הגשתה ומטעמים נוספים, וכן היא הוסיפה, כי על פי צו הפירוק הרי שעל המועצה המקומית עוספיה לשאת בכל הוצאות פסק הדין שניתן לזכות התובע.

  6. ביום 20.3.2016 התקבלה תגובת התובע לתגובת המדינה ולתגובת דלית אל כרמל. בתגובה נרשם, כי במסגרת הליכי ההוצל"פ לא גילו באי כח עוספיה, דליה והמדינה את מה שהם מגלים כיום, כי על המועצה המקומית עוספיה לשאת לבדה במלוא תשלום פסק הדין. בנסיבות אלה ובהעדר תגובה מטעם עוספיה, התובע מסתפק בהבהרה כי המועצה המקומית עוספיה ורק היא תשא בחיובים כלפי התובע הנובעים מתיק זה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה רכישת מנוי בקשת הסרה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד הסרת מסמך באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת 
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>