ס.ב.י.ב. השקעות ופיתוח בע"מ ואח' נ' קוסט, פורר, גבאי את קסירר - רואי חשבון ואח' - פסקדין
|
ת"א בית המשפט המחוזי חיפה |
11217-07-09
21.6.2010 |
|
בפני : מנחם רניאל |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: 1. קוסט 2. פורר 3. גבאי את קסירר - רואי חשבון 4. שמשון קלינגהופר 5. רואה חשבון |
: 1. ב.ס. השקעות בע"מ 2. ס.ב.י.ב. השקעות ופיתוח בע"מ 3. י.ב.ס.ב. השקעות ופיתוח בע"מ 4. י.ס.ב.ד בנין ופיתוח בע"מ |
| החלטה | |
החלטה
נראה לי שלפני מתן החלטה בבקשה העשויה לגרום למחיקת כתב התביעה לפי תקנה 122 עקב אי קיום ההליכים המקדמיים, רצוי לקיים קדם משפט שעד אליו ישקלו התובעות, שמא מן הראוי לתקן את עמדתם, וליתן גילוי מסמכים מלא, מפורט, שלא על דרך ההפנייה למסמכים אחרים ובהתאם לתקנות סדר הדין האזרחי. לפיכך, אני קובע קדם משפט ליום 13.7.10 שעה 11.30.
להסיר ספק, אני קובע כבר עתה, שאין לאבחן תביעה זה מתביעות אחרות, לא בשל כך שהיא נסמכת על חוות דעת רו"ח ברלב, שהיא אחת הראיות להוכחת טענות מפורטות ומלאות של התובעות, ולא בשל כך שכנגד מי שאינו צד לתביעה ניתן פסק דין שביחס אליו ניתנה החלטה שונה של בית המשפט העליון, ולא בגלל שעל מנת להגיש את התביעה קיבל כונס הנכסים אישור לכך מבית המשפט העוסק בכינוס הנכסים של החברות. אישורו של בית המשפט העוסק בכינוס להגשת התביעה אין משמעותו שדין התביעה להתקבל, אלא רק שיש לכונס הנכסים אישור להגישה, לטעון אותה כראוי ולהוכיחה, ואז אפשר שראיותיו וטענותיו יתקבלו, כמו בכל תיק אחר. מדובר בתיק רגיל שאינו שונה מאף תיק אחר, ויחולו לגביו כל הכללים הרגילים של תיק בבית המשפט.
ניתנה היום, ט' תמוז תש"ע, 21 יוני 2010, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|