דמ"ר
בית דין אזורי לעבודה ירושלים
|
5224-10
23/01/2014
|
בפני השופט:
אפרת קוקה
|
- נגד - |
התובע:
נחום שרון
|
הנתבע:
טוהר אילת
|
|
החלטה
1.ישיבת הוכחות בהליך זה התקיימה ביום 17.12.2013, ונשמעו במסגרתה עדויות הצדדים וראיותיהם. בסיום הישיבה, הורה בית הדין על הגשת סיכומי הצדדים.
2.טרם הגשת כתבי הסיכומים מטעמו, פנה התובע לבית הדין ביום 19.12.2013 בבקשה "דחופה" למתן החלטה. במסגרת הבקשה, עתר התובע לחיוב הנתבעת בהפקדת כספים בקופת בית הדין להבטחת תשלום הוצאות המשפט בהם חוייבה בהחלטות קודמות שניתנו במסגרת הליך זה, ולהבטחת הוצאותיו בהליך כולו. עוד ביקש התובע מבית הדין, להורות לנתבעת להגיש תצהיר בעניין המועדים בהם היה מר יוסף בן שימול בעליה של חברת י.ט. שרוני בע"מ. לבסוף ביקש התובע מבית הדין, לחייב את נציג הנתבעת בהוצאות בגין התנהלות חסרת תום לב והטעיית בית הדין.
3.הנתבעת התנגדה לבקשה, תוך שטענה בין היתר, כי טענותיו של התובע מקומם בכתבי הסיכומים מטעמו.
4.לאחר עיון בטיעוני הצדדים, אני מורה כדלקמן:
א.בשים לב לעובדות שהובררו במסגרת ישיבת ההוכחות ביום 17.12.2013, ועל מנת להעמיד בפני בית הדין את מסכת הראיות במלואה, תגיש הנתבעת לבית הדין, עד ליום 1.2.2014, הודעה בעניין המועדים בהם שימש מר יוסף בן שימול כאחד מבעלי מניותיה של חברת י.ט. שרוני בע"מ. להודעה יצורפו אסמכתאות מתאימות מרשם החברות.
ב.אשר ליתר בקשותיו של התובע - לא מצאתי בנימוקי הבקשה די על מנת להיעתר להן בשלב זה של הדיון, וכלל טיעוני הצדדים יוכרעו במסגרת פסק הדין בהליך זה. יוער, כי בקשתו של התובע לחיוב הנתבעת בהפקדת תשלומים להבטחת הוצאותיו, אינה הליך מוכר במשפט האזרחי, או בבתי הדין לעבודה. מובן, כי בידי התובע לפנות ללשכת ההוצאה לפועל לשם מימוש החלטות חלוטות שניתנו במסגרת הליך זה.
5.התובע יגיש את כתבי הסיכומים מטעמו, עד ליום 10.2.2014.
הנתבעת תגיש את כתבי הסיכומים מטעמה עד ליום 10.3.2014.
6.לאחר הגשת הסיכומים יועבר התיק למתן פסק דין.
ניתנה היום, כ"ב שבט תשע"ד, (23 ינואר 2014), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם.