משטרת מרחב חוף / מטה מרחב חוף - חיפה נ' מילר
|
מ"י בית משפט השלום חיפה |
10184-02-10
5.2.2010 |
|
בפני : רננה גלפז מוקדי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: משטרת מרחב חוף / מטה מרחב חוף - חיפה |
: אלכסנדר מילר |
| החלטה | |
החלטה
בפני בקשה למעצרו של החשוד ב-5 ימים, החשוד נעצר בתאריך 5.2.02 בשעה 01:30, בחשד כי עם אחר פרץ לחנות מכולת וגנב רכוש.
לאחר שעיינתי בחומר החקירה שהוצג לי ע"י נציג המשטרה וכן ברשימת פעולות חקירה שנותרו לביצוע ושמעתי טענות הצדדים, נחה דעתי כי החומר הקיים בידי המשטרה מקים יסוד ראייתי לכאורי לחשד סביר שהחשוד שבפני עבר העבירה המיוחסת לו.
כן שוכנעתי כי קיימת עילת מעצר הבאה בגדרו של סעיף 13(א)(1) לחוק סדר הדין הפלילי (סמכויות אכיפה - מעצרים) התשנ"ו - 1996.
לאחר שעיינתי ביסודיות באימרות המעורבים וביתר הראיות הנמצאות בתיק, אני מוצאת כי בשלב חוזק הראיות הקיימות בתיק והחשש משיבוש חקירה, ותוך מתן משקל גם לעבירה שבה נחשד החשוד מוביל לכך שאורה על המשך מעצרו של החשוד עד מחר 6.2.2010 בשעה 22:00.
כאשר אם המשטרה תמצא מקום לבקש את הארכת מעצרו של החשוד, זה יובא במוצאי שבת ולא יאוחר מהשעה 19:00 לבית המשפט.
אדגיש, כי במידה ופעולות חקירה שיבוצעו עוד היום יעממו את משקל הראיות שיש כנגד החשוד, אני מאשרת למבקשת לשחרר את החשוד בתחנת המשטרה וזאת בכפוף לחתימתו וחתימת ערב צד ג' על ערבות בסך 5,000 ₪ לצורך הבטחת התייצבותו של החשוד להמשך החקירה.
ניתנה והודעה היום כ"א שבט תש"ע, 05/02/2010 במעמד הנוכחים.
רננה גלפז מוקדי, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|