חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

משטרת ישראל/ תחנת לוד נ' אלטורי

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום רמלה
12860-10-10
7.10.2010
בפני :
עדנה יוסף-קוזין

- נגד -
:
משטרת ישראל/ תחנת לוד
:
אמור אלטורי
החלטה,החלטה,החלטה

החלטה

אני ממנה את עורך דין ניסים לוי ואת הסנגוריה הציבורית לייצג את המשיב בהליך זה.

ניתנה והודעה היום כ"ט תשרי תשע"א, 07/10/2010 במעמד הנוכחים.

עדנה יוסף-קוזין, שופטת

החלטה

אני מתירה לב"כ המבקשת שלא להשיב לשאלה.

ניתנה והודעה היום כ"ט תשרי תשע"א, 07/10/2010 במעמד הנוכחים.

עדנה יוסף-קוזין, שופטת

החלטה

1.המשיב נעצר אתמול, 06.10.10. בפני בקשה להארכת מעצרו למשך 6 ימים.

2.למשיב מיוחס חשד כי יחד עם אחר פצע קורבן אתמול בעיר לוד.

3.באשר לעברו הפלילי של המשיב, אציין כי למשיב הרשעות קודמות בין השאר בעבירת תקיפה בתנאים מחמירים, תקיפה סתם, איומים, החזקת אגרופן או סכין למטרה לא כשרה ועוד. מדובר בעבר פלילי מכביד ביותר.

4.לאחר שעיינתי בחומר החקירה, בנספח הסודי במ/1 ובפרט בפסקה השלישית בחלק הראשון שבו וכן במסמכים במ/2 ובמ/3, וכן לאחר ששמעתי את הצדדים, הוברר לי כי החקירה נמצאת בעיצומה וכי נדרשות מספר פעולות להשלמתה.

5.בהתחשב בחומר החקירה שהוצג בפני, נחה דעתי כי קיים חשד סביר שהמשיב מעורב בעבירות המיוחסות לו וכי ראוי ונכון לאפשר מיצויה של החקירה. נוכח פעולות החקירה הנדרשות, שוכנעתי כי יש לאפשר את המשך החקירה כשהמשיב נתון במעצר. שוכנעתי כי קיים יסוד לחשש כי שחרורו של המשיב יביא לשיבוש הליכים, וכי קיים יסוד סביר לחשש שהמשיב יסכן את בטחון הציבור. עוד שוכנעתי, כי לא ניתן להשיג את מטרת המעצר בדרך של קביעת ערובה ותנאי ערובה, שפגיעתם בחירותו של המשיב פחותה. עם זאת, סבורני כי אין מקום להיעתר לבקשת המעצר במלואה. סבורני כי רצוי להאריך את המעצר לפרק זמן קצר יותר על מנת שבית המשפט יוכל לפקח על התקדמות החקירה.

6.אשר על כן, הנני מורה על מעצרו של המשיב עד ליום 11.10.10 שעה: 16.00.

7.למותר לציין, כי אם תחליט המשטרה קודם לתום תקופת המעצר דלעיל שניתן לשחרר את המשיב, בין אם בשל סיום החקירה, ובין אם מסיבה אחרת, הרי שניתן לשחררו בתחנת המשטרה, ואין צורך להביאו בפני ביהמ"ש.

8.אם תבקש משטרת ישראל להאריך את מעצרו של המשיב, הוא יובא לבית המשפט ביום 11.10.10 עד השעה 10.30.

 

ניתנה והודעה היום כ"ט תשרי תשע"א, 07/10/2010 במעמד הנוכחים.

עדנה יוסף-קוזין, שופטת

הוקלד על ידי: אביבה ששון התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>