חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מנהל מקרקעי ישראל - תל אביב נ' חיים ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום נתניה
1013-09
3.10.2010
בפני :
הדס עובדיה

- נגד -
:
מנהל מקרקעי ישראל - תל אביב
:
1. אברהם חיים - נוכח
2. ע"י ב"כ עו"ד בהרי ניתן פס"ד לפשרה
3. משמרת מושב עובדים להתיישבות חקלאית

החלטה

החלטה

1. אם יעלה בידי הצדדים להגיע להבנות מינוריות כלשהן לייתור הצורך בשמיעת ההודעה לצד ג' ,יואילו להודיעני בהקדם לא יאוחר מיום 5.11.2010. הוברר כי בכל הנוגע לתל"א 7362/02 ולתביעת מינהל מקרקעי ישראל כנגד הנתבע מר אברהם חיים בתובענה שבפני הגיעו הצדדים להסכם פשרה במסגרת הדיון שהתקיים בערעור שהוגש על פסק דין כב' הנשיאה השופטת בלטמן קדראי.

ההליכים בהודעת צד ג' יימשכו על פי הודעת שולח ההודעה.

2.באין פשרה יוגשו עדויות הצדדים בתצהירים בהתאם להוראות שניתנו בהחלטה מיום 4.1.2010 במועדים כדלקמן:

תצהירי הנתבע הוא שולח ההודעה לצד ג' עד יום 5.12.2010.

תצהירי משמרת מושב עובדים להתיישבות חקלאית יוגשו עד יום 5.1.2011.

3. נקבע לקדם משפט במועד שייקבע ויודע לצדדים .

4. אציין כי מערכת נט המשפט איננה פועלת היום, ולפיכך פרוטוקול הדיון ומועד הדיון הבא ישלחו לב"כ הצדדים בדואר רשום.

ניתנה והודעה היום כ"ה תשרי תשע"א, 03/10/2010 במעמד הנוכחים.

הדס עובדיה, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>