- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מדינת ישראל נ' שלמה(עציר)
|
מ"ת בית משפט השלום פתח תקווה |
40824-02-12
22.2.2012 |
|
בפני : ריבה שרון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: רועי שלמה (עציר) |
| החלטה | |
החלטה
בפני בקשה להורות על מעצרו של החשוד עד תום ההליכים בהתאם לסעיף 21 (א) לחוק סדר הדין הפלילי (סמכויות אכיפה – מעצרים) התשנ"ו – 1996 .
כתב האישום אוחז 3 אישומים שעניינם עבירות של סחר בסם מסוכן והספקתו.
לאור הסכמתו של המשיב בדבר קיומן של ראיות לכאורה ועילת מעצר לצורך הדיון היום, אני מורה בשלב זה על מעצרו עד להחלטה אחרת.
ב"כ המשיב עותר לדחיית הדיון לצורך צילום ולימוד החומר. הוא מבקש דחיה ליום שני.
הסברתי לב"כ המשיב שאין באפשרותי לקבוע דיון לגופה של בקשה ליום שני . יום הדיונים עמוס ביותר, כולל על גבי זמן ההפסקה הרשמית, מה גם שעל פניו, נראה כי הדיון לא יארך זמן קצרצר.
אף הסברתי לב"כ המשיב שאין באפשרותי לקבוע דיונים בשעות אחה"צ המאוחרות כפי שביקש. עם כל הכבוד - כאשר דיונים מתארכים, אני יושבת כמה שנדרש, גם עד שעת ליל. אך איני רואה כל הצדקה לקבוע דיונים לשעות אחה"צ בהמשך לימי דייונים עמוסים ביותר וכשהעבודה לא מסתיימת אחרי שיום הדיונים מסתיים, אלא נמשכת גם מחוץ לאולם ובבית.
מכל מקום- הצעתי לב"כ המשיב לקיים דיון מחר ואפילו ביום א' בבוקר. יום א' לא התאים ליומנו. באשר למחר- אני מבינה מב"כ הצדדים כי הדבר אינו ישים הואיל וחומר הראיות מצוי כעת בידי ב"כ המבקשת וכדי לסיימו יש להחזיר את התיק למשרד, והצילום יכול להיעשות במקרה הטוב מחר.
כהערת אגב אוסיף כי אל מול מצוקת עורכי הדין, נמצאת גם מצוקת היומן של בימ"ש. עם כל הרצון הטוב ויש הרבה רצון טוב, יכולת הגמישות של בימ"ש מוגבלת ולא ניתן להתאים את יומננו העמוס ליומנם של כל עורכי הדין. הואיל ומדובר בס.צ ומבלי חלילה, לבקש לקפח את פרנסתו של איש, אני סבורה כי אין כל מניעה כי ימצא פתרון או מחליף, בין אם לתיק זה או לתיק אחר, שאליו משובץ הסנגור באופן שיאפשר לו להופיע היכן שהגורמים הרלבנטיים ימצא לנכון. חילופי ב"כ או מילוי מקום והופעה בשם לצורך דיון נעשים מנסיוני לא אחת, הן בתיקים אזרחיים והן בתיקים פליליים.
סוף דבר: אני קובעת את המשך הדיון בבקשה ליום 28/2/12 בשעה 10:00.
המשיב יובא בליווי שב"ס.
בשולי הדברים: ככל שיתאפשר לצדדים להסדיר את צילום ולימוד חומר הראיות עד מחר בשעה 12:00, הם מוזמנים לבקש את הקדמת הדיון למחר בסמוך לשעה הנ"ל.
יש לאפשר למשיב 7 שיחות טלפון תעשנה על פי הכללים הנהוגים בבית המעצר.
נרשמה תשובת הסנגור לשאלתי כי אין עניינים רפואיים שיש צורך להסב אליהם את תשומת לב שב"ס.
ניתנה והודעה היום כ"ט שבט תשע"ב, 22/02/2012 במעמד הנוכחים.
ריבה שרון, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
