- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מדינת ישראל נ' שטיין(עציר)
|
ת"פ בית משפט השלום פתח תקווה |
16102-05-10
1.6.2010 |
|
בפני : עינת רון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: גרי שטיין (עציר) |
| הכרעת-דין,גזר-דין | |
הכרעת דין
על-פי הודאת מורשע הנאשם בשלוש עבירות של תקיפה סתם, לפי סעיף 379 לחוק העונשין, תשל"ז-1977 ובעבירה של נסיון לתקיפה סתם, לפי סעיפים 379 ו-25 לחוק העונשין, תשל"ז-1977.
ניתנה והודעה היום י"ט סיון תש"ע, 01/06/2010 במעמד הנוכחים.
עינת רון, שופטת
גזר דין
הנאשם הורשע על-פי הודאתו בשלוש עבירות של תקיפה סתם וכן בעבירה של נסיון לתקיפה, כולם הופנו כלפי בת זוגו.
שתיים מן העבירות הן קודמות יותר לתאריך מעצרו של הנאשם ועניינן אחיזתה של המתלוננת בראשה והטחתה ברצפה במועד אחד ובמועד אחר הכאתה של המתלוננת באגרופים בראשה וגרירתה על הרצפה.
פרט אישום נוסף עוסק באירוע שהתרחש ביום 7.5.10 כאשר במהלך ויכוח בין הנאשם למתלוננת, סטר לה הנאשם בחוזקה וכתוצאה מכך היא הועפה אל הרצפה.
המתלוננת נמלטה מן הבית והזמינה משטרה, הנאשם ניסה לעזוב את המקום באמצעות רכבו ואזי בנסיון למנוע זאת ממנו, התיישבה המתלוננת על מכסה המנוע של הרכב והנאשם דחף אותה בחוזקה על הארץ ולאחר מכן ניסה לתקוף אותה בשנית.
הנאשם הודה בכל אלה, כאמור לעיל והצדדים הגיעו להסדר טיעון, אשר מן הנימוקים שיפורטו להלן, מצאתי, כי בנסיבות הכוללות, ראוי לכבדו.
מדובר בנאשם יליד 1969 אשר התקבל בעניינו תסקיר שירות-המבחן, אשר קובע כי המסוכנות שנבעה ממנו צומצמה עד מאוד, הוא מודע למעשיו ועל הצורך שלו לקבל טפול. יתר על כן, עולה מתסקיר שירות-המבחן וביתר ביטוי בתצהיר קורבן של המתלוננת, רצונה של המתלוננת, לא רק לחזור בה מתלונתה, אלא גם לשקם חייה לצידו של הנאשם ולבנות יחד עמו משפחה ועוד הוסיפה שהיא הרה לו, בימים אלה.
אף שירות-המבחן התרשם, כי ככל הנראה כך התרחש.
מטעמים אלה ומטעמים שהנאשם בחר להודות באשמה, ליטול אחריות על מעשיו והביא לחסכון ניכר בזמן ומנע בכך גם את עדותה של המתלוננת, מצאו הצדדים, כאמור, להגיע להסדר טיעון, כפי שצוין לעיל.
על כן, אני גוזרת על הנאשם, בהתאם להסדר הטיעון, בגין העבירות בהן הורשע, בתיק זה, 5 חודשי מאסר לריצוי בפועל, שמניינם מיום מעצרו 7.5.10 וכן אני מורה על הפעלת 4 חודשי מאסר מותנה, שנגזרו על הנאשים ביום 15.12.09 בתיק בית-המשפט השלום 2692/02/09 באופן חופף לעונש שהוטל על הנאשם בתיק זה, כך שהנאשם ירצה בסך הכל 5 חודשי מאסר בפועל, מיום מעצרו.
כמו כן אני גוזרת על הנאשם 6 חודשי מאסר על תנאי, למשך 3 שנים, לבל יעבור עבירה כלשהי, שעניינה אלימות.
זכות ערעור כחוק.
ניתנה והודעה היום י"ט סיון תש"ע, 01/06/2010 במעמד הנוכחים.
עינת רון, שופטת
הוקלד על ידי: יעל זכריאי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
