מדינת ישראל נ' שחף
|
ת"פ בית משפט השלום תל אביב - יפו |
19278-07-09
11.9.2011 |
|
בפני : בני שגיא |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: יוסי שחף |
| החלטה | |
החלטה
הנאשם הודה בעובדות כתב אישום מתוקן, ובמסגרת הסדר הטיעון שגובש, סוכם כי התסקיר ימליץ להימנע מהרשעה ותאמץ התביעה את המלצת שירות המבחן.
מעיון בתסקיר שירות המבחן עולה כי הנאשם הפנים את אחריותו לחלקו באירוע וכי מדובר בנאשם בעל נתונים טובים אשר מצוי בתחילת דרכו המקצועית. הנאשם הביע חרטה לפני שירות המבחן, ואין לחובתו הסתבכויות נוספות. האירוע עצמו אינו אירוע מן החמורים, וקדמה להתנהגות הנאשם, שהסתכמה באחיזת ידה של המתלוננת והצמדתה לבר, התנהגות פרועה של המתלוננת אשר מצאה ביטוי בזריקת חטיפים וסוכריות על הנאשם. מעיון בתסקיר עולה כי לנאשם ייגרם נזק קונקרטי היה ויורשע, שכן הוא מחזיק ברישיון תיווך ובכוונתו להירשם ללימודים נוספים. התביעה סברה כי ניתן לסיים תיק זה באי הרשעה ושל"צ.
בשים לב להסדר הטיעון ולנתוניו המיוחדים של תיק זה, מצאתי להימנע מהרשעת הנאשם ולהסתפק בקביעה כי ביצע את המיוחס לו בכתב האישום המתוקן.
עיון בתסקיר שירות המבחן מלמד כי קיימת המלצה ל-120 שעות של"צ. נראה לי כי ניתן להסתפק בכמות פחותה יותר של שעות של"צ, ועל כן אני מחייב את הנאשם לבצע 60 שעות של"צ במועדון הקשישים במודיעין בהיקף של 4 שעות שבועיות, ובהתאם לתכנית שקבע שירות המבחן.
המזכירות תשלח עותק ההחלטה לשירות המבחן.
ניתנה והודעה היום י"ב אלול תשע"א, 11/09/2011 במעמד הנוכחים.
בני שגיא, שופט
הוקלד על ידי: מורן מזרחי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|