חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' שויקי(אסיר)

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום רמלה
12284-02-10
14.11.2010
בפני :
עדנה יוסף-קוזין

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
חאתם שויקי
החלטה

החלטה

1.בעקבות בקשה אותה הגיש המבקש להתיר לו יציאה ממעצר הבית לעבודתו כנגר תוך שבכל עת ישהו במחיצתו אחיו או אביו העובדים עימו, הוריתי בהחלטה מיום 14.10.10 כי שירות המבחן יגיש תסקיר נוסף בעניינו של המבקש, אשר בו יחווה דעתו ביחס לשחרורו של המבקש לצורך יציאה לעבודה כמבוקש על ידו.

2.בתסקיר מיום 09.11.10 בא שירות המבחן בהמלצה לאפשר את יציאתו של המשיב לעבודה בנגריה המשפחתית בפיקוח אנושי של אביו ואחיו מדי יום בין השעות 07.00 עד 18.00 וכי בסיום יום העבודה יחזור המשיב למסגרת מעצר הבית.

3.עיון בתסקיר מעלה כי בין שאר העובדות והנסיבות אליהן התייחס שירות המבחן בדיון אשר נערך בתסקיר, שקל לזכות המשיב את תקופת הזמן הארוכה בת 7 החודשים במסגרתה שהה במעצר הבית וכן שקל לזכותו העדר רישום פלילי בעברו.

4.אין מחלוקת בין הצדדים כי בתקופה 23.05.10 ועד 04.07.10 ריצה המבקש עונש מאסר בגין נהיגה בזמן פסילה. מדובר בעובדה רלוונטית אשר יכולה להיות לה חשיבות מבחינת שיקול הדעת של שירות המבחן. העיון בתסקיר מעלה כי אין התייחסות מצד שירות המבחן לעובדה זו. אני מוצאת לנכון להורות לשירות המבחן להגיש תסקיר משלים לתסקירו מיום 09.11.10 אשר יביא בחשבון את העובדות כאמור לעיל ביחס להרשעה וריצוי העונש של המבקש. לאחר שיוגש תסקיר משלים זה אדרש לבקשת המבקש להתיר לו לצאת לעבודה.

5.באשר לבקשת המבקש לאפשר לו לצאת בזמן חג הקורבן אשר יחול בתאריכים 16.11.10 עד 18.11.10, לבקר את קרוביו באזור ירושלים, אני נעתרת לבקשה זו בתנאים כמפורט להלן:

א.המבקש יודיע מראש לתביעה את שעות יציאתו ממעצר הבית בימים הנ"ל ואת המקומות בהם ישהה באותם ימים.

ב.היציאה לביקור הקרובים תהיה כאמור באזור ירושלים בלבד ובכל עת יהיה המבקש מלווה על ידי לפחות אחד מהערבים המפקחים שהם אביו ואימו.

ג.בכל אחד מהימים האמורים ישוב המבקש וישהה במעצר הבית לא יאוחר מהשעה 20.00.

ד.המבקש לא ינהג ברכב בימים אלה.

6.נקבע לדיון נוסף לאחר קבלת תסקיר משלים משירות המבחן ליום 28.11.10 שעה 13.30.

7.עד למתן החלטה אחרת, יחולו על המבקש תנאי מעצר הבית ותנאי השחרור, כפי שנקבעו בהחלטות בערר.

8.המזכירות והסנגור יעבירו החלטה זו לשירות המבחן.

ניתנה והודעה היום ז' כסלו תשע"א, 14/11/2010 במעמד הנוכחים.

עדנה יוסף-קוזין, שופטת

הוקלד על ידי: אביבה ששון התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>