חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' שוויקי ואח'

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום ירושלים
2207-10-10
3.10.2010
בפני :
חיים לי-רן

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
1. פאדי שוויקי
2. מחמד סיורי
3. ראפת דענא

החלטה,החלטה

החלטה

החלטה בטענתו הטרונית של הסניגור תנתן בהחלטה הסופית בבקשה.

ניתנה והודעה היום כ"ה תשרי תשע"א, 03/10/2010 במעמד הנוכחים.

חיים לי-רן , שופט

החלטה

1.בקשה למעצר למשך 3 ימים נגד החשודים לצורך הגשת כתב אישום עפ"י הצהרת תובע.

2.החשודים נעצרו בחשד כי פרצו לרכב חונה.

3.בידי המשטרה עדות של שוטר תצפיתן שמכיר היכרות מוקדמת את החשוד הראשון וזיההו על אתר בעוד השנים האחרים נעצרו מיד לאחר שנסיונים להזיז את הרכב ממקומו ולאחר שהותנע, כשל.

4.המשיב השלישי זוהה במסדר זיהוי תמונות על ידי השוטר המתצפת. (נא לראות המסמכים 1 ו-2).

5.לאחר ששמעתי את טיעוני הצדדים ובהיות המדובר בחשודים שפעלו בחבורה מצויידים ככל הנראה במחשב שיקל על מלאכת הפעלת הרכב, סבור הייתי כי יש מקום להורות על מעצרם עד מחר, 4. 10.10 בשעה 13:00.

6.לטענתו של ב"כ החשוד 1 כאילו הוגשה הבקשה היום באיחור של 5 דקות, נחה דעתי כי החוקר כדבריו הגיע לבית המשפט לפני השעה שנקבעה בהחלטת השופט דראל וכי משום המתנה בתור במזכירות, נפתחה הבקשה 5 דקות מאוחר למועד שנקבע בהחלטת הדחיה.

ניתנה והודעה היום כ"ה תשרי תשע"א, 03/10/2010 במעמד הנוכחים.

חיים לי-רן , שופט התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>