חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' קרקוקי(עציר) ואח'

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום פתח תקווה
34569-08-10
5.9.2010
בפני :
שירי רפאלי

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
1. שמעון קרקוקי (עציר)
2. שמעון אבו

החלטה

החלטה

לאור הודעת ב"כ המשיב, הרי שניתן לקבוע כי קיימות ראיות לכאורה, וכן עילת מעצר.

המשיב שוחרר בתנאים כבר בשלב הימים והוא נמצא במעצר בית מלא, בפיקוח אחד משני הערבים: אשתו או אחיו.

היום, עתר המשיב לכך שיותר לו לצאת לעבודתו בשוק מדי יום בפיקוח אחיו שהוא אחד הערבים.

אין צורך לומר, כי מדובר בשלב מוקדם ולמרות זאת, הסכימה התביעה לבקשה זו, זאת נוכח המלצת בית המשפט ועל מנת לאשר למשיב להתפרנס.

בהתאם להסכמה, אני מורה איפוא כי תנאי השחרור התקפים עתה, יעמדו על כנם, ואולם, אני מתירה למשיב לצאת את מעצר הבית במועדים המפורטים להלן וליעדים המפורטים להלן, וזאת לצורך עבודה בלבד, ובליווי צמוד של הערב אחיו של המשיב.

מובהר למשיב, כי העבודה תתבצע במיקום השוק בלבד, וכי הדרך אל העבודה וממנה תתבצע באופן הישיר והקצר.

מועדי העבודה ומיקומה יהיו כדלקמן:

ביום ראשון – בין השעות 04.00 עד 20.00, השוק בנהריה.

ביום שני – בין השעות 06.00 עד 20.00 בשוק בקריית מלאכי.

ביום שלישי בין השעות 06.00 עד השעה 20.00 – בשוק ביבנה.

ביום רביעי בין השעות 06.00 עד השעה 20.00 בשוק באשדוד.

ביום חמישי בין השעות 06.00 עד 20.00 בשוק באשקלון.

ביום ו', בין השעות 06.00 עד השעה 15.00 בשוק ראש העין.

בנוסף, נתנה התביעה הסכמתה לבקשת המשיב להתיר לו לחגוג את ערב ראש השנה בבית הוריו, ברחוב גלעינית 2/5 ביפו, דהיינו ביום 8.9.10 בין השעות 19.00 עד 24.00, בליווי ובפיקוח צמוד של אחד הערבים.

בהתאם להסכמה, אני מתירה איפוא יציאה זו.

מעבר לאמור לעיל, מוסיף המשיב ועותר לכך שביהמ"ש יתיר לו לצאת את מעצר הבית מדי יום שישי, על מנת לשהות בבית הוריו בפיקוח אחד הערבים, בעת סעודת שישי.

המשיב טוען, כי אביו חולה במחלה חשוכת מרפא, וכי הוא מבקש לסעוד אותו ולשהות במחיצתו.

מסמכים רפואיים אודות מצב האב לא הוגשו, ובשלב זה, מתנגדת התביעה לבקשה זו.

סבורני כי טרם תינתן החלטה בדבר יציאות נוספות עת מעצר הבית, ונוכח שעות העבודה הארוכות בהן הותר למשיב לשהות מחוץ לבית, יש צורך להציג לביהמ"ש מסמכים רפואיים אודות מצב האב.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>