חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' קנינו

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום רמלה
15606-06-10
13.6.2010
בפני :
ליאורה פרנקל (שיפמן

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
מחלוף יצחק קנינו
החלטה,החלטה

החלטה

אני מודה לסנגוריה הציבורית ולעו"ד מאיה סטול, ולעו"ד ניל סיימון ששמו מופיע על פרוטוקול ישיבת 9.6.10 ומשחררת את הסנגוריה הציבורית מיצוג החשוד.

ניתנה והודעה היום א' תמוז תש"ע, 13/06/2010 במעמד הנוכחים.

ליאורה פרנקל (שיפמן, שופטת

החלטה

החשוד נעצר על ידי המשטרה ביום 8.6.10.

המשטרה מיחסת לחשוד עבירה של איומים, תקיפת שוטר בעת מילוי תפקידו, הפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו, תקיפה סתם, ונהיגה פוחזת של רכב.

ביום 9.6.10 הובא החשוד לפני בית המשפט, ומעצרו הוארך עד היום.

היום בא כח המשטרה עתרה להורות על המשך הארכת מעצרו של החשוד.

עילת המעצר מסוכנות לשלום הציבור בכלל ושלום השוטר ומשפחתו בפרט, כך על פי האמור בסעיף 7 לבקשה.

בא כח המשטרה עתרה להורות על המשך מעצרו של החשוד למשך 3 ימים בין השאר על מנת לאפשר למשטרה לבצע פעולות חקירה כמפורט במסמכים במ/1 ו – במ/2.

מנגד, בא כח החשוד טען כי החשוד איננו החשוד הנכון.

בא כח החשוד טען כי החשוד הוכה נמרצות על ידי השוטר, וחרף העובדה כי נתבקשה חקירת מח"ש טרם נעשה מאומה, כמו גם החשוד לא צולם, הגם שביקש שיתעדו את חבלותיו.

בא כח החשוד טען כי אזרחים תמימים צלמו את הארוע והתייצבו במשטרה למסור אמרות, המשטרה חרף העובדה שהחומר לפניה, ולטענת הסניגור ולשיטתו מהחומר עולה כי החשוד הוא מי שהותקף ולא מי שתקף, עותרת להורות על הארכת מעצרו של החשוד וטען כי לא יעלה על הדעת שהמשטרה תחקור את השוטר אלא חקירה זו צריכה להיות מופנית למח"ש.

עיינתי בתיק החקירה.

עיינתי באמרות העדים אשר התייצבו למסור עדות במשטרה לאחר הארוע.

אכן, מחומר החקירה שהונח בפני עולה כי במהלך הארוע לכאורה היתה אלימות, בין השאר שהופנתה כלפי החשוד כפי שעולה מהמסמך שסומן במ/3.

יחד עם זאת, לכאורה גם החשוד נהג באלימות.

זאת ועוד, קיים מסמך שסומן כ- במ/1, המלמד לכאורה על אלימות ועל מסוכנות מצד המשיב כלפי השוטר ובני משפחתו.

בא כח המשטרה טענה כי קימות פעולות חקירה אשר על המשטרה לבצע.

אין ספק כי יש על המשטרה לבצע את הפעולות בעוד החשוד נתון במעצר.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>