מדינת ישראל נ' קוזנצוב(עציר)

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום רמלה
7817-04-10
5.12.2010
בפני :
ליאורה פרנקל (שיפמן

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
ארטם קוזנצוב (עציר)
החלטה,הכרעת-דין,החלטה,גזר-דין,החלטה,החלטה

החלטה

המזכירות מתבקשת לסרוק את כתב האישום המתוקן ולצרפו לתיק בית המשפט.

ניתנה והודעה היום כ"ח כסלו תשע"א, 05/12/2010 במעמד הנוכחים.

ליאורה פרנקל (שיפמן, שופטת

הכרעת דין

לאור הודאת הנאשם בעובדות המיוחסות לו בכתב האישום המתוקן, אני מרשיעה את הנאשם בעבירה של תקיפה בנסיבות מחמירות, עבירה לפי סעיף 382(ב)(1) ביחד עם סעיף 379 לחוק העונשין, תשל"ז-1977 .

ניתנה והודעה היום כ"ח כסלו תשע"א, 05/12/2010 במעמד הנוכחים.

ליאורה פרנקל (שיפמן, שופטת

החלטה

המזכירות מתבקשת לסרוק את המוצג.

ניתנה והודעה היום כ"ח כסלו תשע"א, 05/12/2010 במעמד הנוכחים.

ליאורה פרנקל (שיפמן, שופטת

גזר דין

הנאשם הורשע על פי הודאתו בעובדות המיוחסות לו בכתב האישום המתוקן, המהוות עבירה של תקיפה בנסיבות מחמירות.

הנאשם הודה בכך שביום 6.4.10 בביתו, הוא הדף את המתלוננת, אשתו, ובהמשך אחז במתלוננת.

הנאשם יליד 1970, ולחובתו שתי הרשעות קודמות בעבירות אלימות ובעבירות של נהיגה בשכרות, נהיגה פוחזת, איומים, שימוש בכח ובאיומים למנוע מעצר.

לחובתו של הנאשם מאסר מותנה מתיק פלילי 1829/08 של בית משפט השלום ברמלה.

במסגרת הטעונים לעונש, עתרה התביעה להורות על הארכת המאסר המותנה.

התביעה עתרה להסתפק בעונש זה בלבד, לאור נסיבותיו המיוחדות של המקרה.

התביעה מסרה כי במקרה הנדון המתלוננת הבהירה כי חלק הארי מתלונתה הינה תלונת שווא. המשטרה פעלה בחקירה כנגד המתלוננת בשל מסירת ידיעה כוזבת.

התביעה טענה כי בנסיבות אלה בהן הנאשם לקח אחריות על חלקו בארוע, הנכון הוא לכבד את הסדר הטעון.

ב"כ הנאשם עתר להורות על הארכת המאסר המותנה ולכבד את הסדר הטעון.

לאחר ששמעתי את טעוני הצדדים, ובשים לב לכך שבא כח התביעה מסר שבמקרה הנדון נפתחה חקירה כנגד המתלוננת בגין תלונת שווא, וכי הנאשם לקח אחריות על חלקו בארוע שאינו לכאורה חלק על הרף הגבוה במעשי האלימות, החלטתי לכבד את הסדר הטעון ולהורות על הארכת המאסר המותנה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>