חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' עאסי

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום פתח תקווה
27420-06-12
15.6.2012
בפני :
חנה שניצר-זאגא

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
1. מהד עאסי
2. מהד עאסי

החלטה,החלטה

החלטה

אני מורה על מינויו של עו"ד יריב וינצר מטעם הסניגוריה הציבורית, לייצג את החשוד בהליך זה.

ניתנה והודעה היום כ"ה סיון תשע"ב, 15/06/2012 במעמד הנוכחים.

חנה שניצר-זאגא, שופטת

החלטה

1.בפני בקשה להארכת מעצרו של החשוד מהד עאסי ל – 7 ימים בגין חשד לביצוע עבירה של פציעה כשהעבריין מזויין.

בהתאם לבקשה בכתב, מדובר באירוע שהתרחש אתמול 14.6.12 כאשר החשוד דקר את הקורבן וגרם לפציעתו ועל פי החומר בתיק החקירה, הקורבן מאושפז בבית החולים לצורך ניתוח.

2.הוגש לעיוני תיק החקירה המתייחס לתקציר האירועים, לרבות הנפשות הפועלות (המתלונן והחשוד), גרסה ראשונית מפי הקורבן שנגבתה בבית החולים ואשר נותנת מענה לשאלות הסניגור לענין הדקירה.

3.המדובר בחקירה הנמצאת בראשיתה, במספר מעורבים ובאירוע חמור לכאורה עם תוצאות קשות.

בדו"ח הסודי שהוגש לעיוני, מעבר לתקציר האירועים, ישנה התייחסות ל 19 פעולות חקירה.

4.לאחר שעיינתי במלוא חומר החקירה ושמעתי טיעוני הצדדים, מצאתי כי קיים יסוד סביר הקושר את החשוד אשר בפני לעבירה המיוחסת לו. שוכנעתי כי יש לאפשר למשטרה להתקדם בחקירה כאשר החשוד בתנאי מעצר, בשים לב למסוכנות הנלמדת מהעבירה לכאורה ותוצאותיה, חשש ממשי לשיבוש הליכים בין השאר פעולות מס' 5, 7, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18 בדו"ח הסודי שסומן במ/1.

5.יחד עם זאת לא מצאתי להעתר לבקשה במלואה בעיקר בשל חובת בית המשפט לפקח על התקדמות החקירה.

6.לפיכך, מורה על הארכת מעצרו של החשוד עד ליום 19.6.12 שעה 14.00.

ניתנה והודעה היום כ"ה סיון תשע"ב, 15/06/2012 במעמד הנוכחים.

חנה שניצר-זאגא, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>