חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' סריצב(אסיר)

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום קריות
15037-01-10
15.2.2010
בפני :
רמה לאופר חסון

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
דן סריצב
החלטה

החלטה

בתאריך 19.01.2010 ניתנה על ידי החלטה לפיה הוריתי על מעצרו של המשיב עד תום ההליכים.

עם זאת קבעתי את התיק לקבלת תסקיר מעצר ולהמשך דיון להיום.

כמו כן, התבקש שרות המבחן על ידי גם לבדוק מערכת היחסים שבין המתלוננים לבין המשיב ומשפחתו.

לבימ"ש הוגש תסקיר מפורט ממנו עולה, כי המעשים נשוא כתב האישום הינם חריגים בדפוס ההתנהגות של המשיב וכי שהייתו במעצר הינה טראומתית, גם נוכח מגבלותיו הפיזיות.

עוד מציין שרות המבחן, כי מהתרשמותו אין המדובר באדם הפועל ככלל באופן חסר מעצורים והתנהגותו מאופיינת בד"כ באיפוק ושיקול דעת.

עוד בדק שרות המבחן עמדתו של המתלונן אשר על אף שציין שקיימים חילוקי דעות בינו לבין שכניו – המשיב ואמו, המשיב ואמו הינם דמויות חיוביות וכי לא היה מדובר בסכסוך שהותיר משקעים.

עוד ציין המתלונן שאינו חש מאויים וכי שחרורו של המשיב בתנאי הרחקה, יספק אותו.

שרות המבחן המליץ על שחרורו של המשיב ממעצרו בתנאים מגבילים ובערבויות מתאימות ומציע כי המשיב יורחק מקרית חיים ויתגורר עם אחותו בנתניה ולהערכתו, המשיב מסוגל לקיים תנאי השחרור.

בנוסף, מציע שרות המבחן להטיל פקוח מעצר של שרות המבחן.

לאחר ששקלתי מכלול הנסיבות, לרבות האמור בתסקיר המעצר ועמדת המתלונן, ומתוך אמונה כי המשיב אכן למד לקח ועשה חשבון נפש בתקופה בה שהה עד כה במעצר ולא יחזור על מעשיו, הנני מורה בזאת על שחרורו מהמעצר בכפוף למילוי התנאים הבאים:

המשיב יחתום על ערבות עצמית על סך 5,000 ₪ , סכום זה ישמש להבטחת התייצבותו של המשיב לישיבות בית המשפט וכערובה למילוי תנאי השחרור.

המשיב ימציא ערב צד ג', אשר יחתום על ערבות צד ג' על סך 5,000 ₪. ערבות זו תשמש להבטחת התייצבותו של המשיב לישיבות בית המשפט וכערובה למילוי תנאי השחרור.

עד תום ההליכים בתיק העיקרי ת.פ. 15016-01-10 יתגורר המשיב בבית אחותו, גב' אלישבע אדינייב, ברח' אפרים מס' 32, נתניה ונאסר עליו להיכנס לקרית חיים.

עד תום ההליכים בתיק העיקרי – ת.פ. 15016-01-10 נאסר על המשיב ליצור כל קשר עם המתלוננים או להיכנס לבלוק מגוריהם.

ניתן בזאת צו פיקוח מעצר של שרות המבחן וזאת, למשך 6 חודשים מהיום.

המשיב ישתף פעולה עם שרות המבחן ויישמע להוראותיו.

היה ולא ימציא המשיב הערבויות שהוטלו – יוותר במעצר ויובא מחר 16.02.2010 עד השעה 12:00, בפני השופט התורן.

מזכירות בימ"ש תשלח העתק מהחלטתי זו לשרות המבחן.

מזכירות בימ"ש תעדכן בתיק העיקרי עובדת שחרורו של המשיב בתנאים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>