חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' ניסימוב ואח'

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום אילת
123-06-10
1.6.2010
בפני :
רות אטדגי-פריאנטה

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
1. מכלוף דהן
2. שגיא צורדקר

החלטה,החלטה,החלטה,החלטה,החלטה

החלטה

ממנה את הסניגוריה הציבורית לייצג את החשודים בהליך זה.

ניתנה והודעה היום י"ט סיון תש"ע, 01/06/2010 במעמד הנוכחים.

רות אטדגי-פריאנטה, שופטת

החלטה

מששוכנעתי כי החשוד 1 אכן הובא בטרם פקעה מעצרו ושעה שהדיון הקודם נמשך עד קרוב לשעה 10:00, בו נכח ב"כ החשוד 1 ומשנוכחתי כי הבקשה אכן נפתחה בטרם פקעה מעצרו, אי לכך אני קובעת כי הדיון ייערך כשהחשוד 1 עצור.

ניתנה והודעה היום י"ט סיון תש"ע, 01/06/2010 במעמד הנוכחים.

רות אטדגי-פריאנטה, שופטת

החלטה

לאחר שעיינתי בדו"ח הסודי, מצאתי כי אכן יש ותשובתו של נציג המשטרה עלולה לשבש את מהלך החקירה ואי-לכך אני דוחה בקשת ב"כ החשוד 1.

ניתנה והודעה היום י"ט סיון תש"ע, 01/06/2010 במעמד הנוכחים.

רות אטדגי-פריאנטה, שופטת

החלטה

אכן הסניגור פועל בשלב זה באפלה, כך שביהמ"ש משמש כמצפון לאינטרסים של הצדדים.

בשים לב לחומר החקירה המונח בפניי, אני קובעת כי נציג המבקשת פטור מלהשיב על השאלה בשל החשש משיבוש.

ניתנה והודעה היום י"ט סיון תש"ע, 01/06/2010 במעמד הנוכחים.

רות אטדגי-פריאנטה, שופטת

החלטה

1.בפני בקשה ראשונה להארכת מעצרם של החשודים עפ"י הקבוע בסעיף 13 לחוק סדר הדין הפלילי [סמכויות אכיפה – מעצרים] תשנ"ו – 1996 [להלן: "החוק"].

2.החשודים נעצרו לראשונה ביום 31.05.2010. החשוד 1 בשעה 10:00 והחשוד השני בשעה 12:00.

3.בדיון שהתקיים במעמד נציג המבקשת, החשודים ובאי-כוחם, חזר נציג המבקשת על האמור בבקשה וביקש את הארכת מעצרם של החשודים למשך 3 ימים.

4.על פי הנטען בבקשה, מיוחס לחשודים חשד בדבר ביצוע עבירות של פריצה לבניין שאינו דירה והונאה בכרטיס חיוב, בכך שהחשודים פרצו לחדר במלון אסטרל וילג' ב 29.05.2010 וגנבו חפצים שונים, לרבות כרטיס אשראי שבאמצעותו ביקשו לתדלק.

כן נטען בבקשה לעילת מעצר של מסוכנות ושיבוש.

5.טרם הדיון הוצג לפני חומר חקירה עליו מתבססת הבקשה, וכן 3 דו"חות סודיים אשר סומנו מב/1, מב/2 ומב/3 - ובהם תימוכין נטען לחשד המועלה כלפי החשודים, ובמסגרת מב/1 מפורטות פעולות חקירה אותן מתעתדת המבקשת לבצע במסגרת הימים המבוקשת על ידה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>