מדינת ישראל נ' נאראקול(עציר)

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית המשפט המחוזי נצרת
46541-08-10
31.8.2010
בפני :
דוד חשין

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
1. וירוט נאראקול (עציר)
2. קאניאסון טינאקורן (עציר)

החלטה

ה

החלטה

שתי בקשות המעצר עד תום ההליכים שבפניי, הובאו במקורן לדיון בפני כב' השופט קולה, כשופט תורן בפגרה.

בדיון שהתקיים בפניו ביום 26/8/2010, נעתר השופט קולה לבקשת ב"כ המשיבים ודחה את הדיון להיום בפני שופט תורן, כדי לאפשר הזמנתו של מתורגמן לשפה התאילנדית לצורך תרגום פרוטוקול הדיון למשיבים.

דא עקא שהחברה האמורה לספק את שירותי התרגום הודיעה למזכירות בית המשפט כי המתורגמן לא יוכל להופיע לדיון היום, לאחר שהודיע אמש כי ישוב ארצה רק היום.

בנוסף, ב"כ המשיבים הודיעו כי קיבלו את חומר החקירה רק אתמול וביקשו על כן לדחות את הדיון לעוד שבועיים, 13/9/2010.

בנסיבות אלו אני מורה כי הדיון יתקיים ביום 13/9/2010 בפני השופט קולה, בכפוף ליומנו ובשעה שתיקבע על ידו ותודע לצדדים.

בשלב זה אני מורה כי המשיבים ימשיכו לשהות במעצר עד להחלטה אחרת.

שב"ס ידאג להביא את המשיבים לדיון בפני כב' השופט קולה ביום 13/9/2010.

המזכירות תזמין מתורגמן לשפה התאילנדית לדיון שנקבע.

ניתנה והודעה היום כ"א אלול תש"ע, 31/08/2010 במעמד הנוכחים.

דוד חשין, נשיא

הוקלד על ידי: פרח גוזלן התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>