חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' מנאע ואח'

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום קריות
23600-05-11
14.5.2011
בפני :
עפרה אטיאס

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
1. סאלח מנאע
2. איסר סירחאן
3. כמאל חמדאן
4. אמל מנאע

החלטה

החלטה

החשודים נעצרו בתאריך 14.05.11 , בשעה 01:40, בחשד כי תקפו עובד ציבור, גרימת חבלה חמורה, החזקת אגרופן ותגרה במקום ציבורי, בכך שהנ"ל תקפו מאבטח בבית החולים וגרמו לו לחבלה.

שוכנעתי כי בשלב זה קיים יסוד סביר לחשד כי החשודים אכן עבר את העבירות המיוחסות לחשודים, שעניינן תקיפה הגורמת חבלה של ממש, תקיפת עובד ציבור ותגרה במקום ציבורי.

יש להצטער על כך שעד עתה, טרם נבדקו תוכנם של מצלמות בית החולים שעשויים יותר מכל, לאושש או להפריך את טענות המתלונן וכן לברר את טענות החשודים.

יחד עם זאת, סבורני כי בשלב זה וכל עוד לא התברר תוכן המצלמות ולאור פעולות החקירה הנדרשות לביצוע כפי שפורטו בסעיפים 1, 2 בת/1, יש להותיר את החשודים במעצר על מנת למנוע שיבוש הליכי החקירה.

על כן אני מורה על הארכת מעצרם של החשודים עד ליום 16.05.11 בשעה 13:00.

אין צורך לומר כי משטרת ישראל איננה זקוקה לצו שיפוטי על מנת לשחרר מי מן החשודים, אם יתברר מתוכן המצלמות כי מי מהם לא היה מעורב בעבירות המיוחסות לו.

ניתנה והודעה היום י' אייר תשע"א, 14/05/2011 במעמד הנוכחים.

עפרה אטיאס, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>