חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' מיארה

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום קריות
24312-06-11
10.6.2012
בפני :
טל תדמור-זמיר

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
אלי מיארה
החלטה

החלטה

לאחר שקראתי הבקשה ועברתי החומר המצוי בתיק זה, הגעתי לכלל מסקנה כי דין הבקשה להידחות ואנמק.

כתב האישום בתיק דנן הוגש ביום 15.6.11 והדיון התנהל תחילה בפני כב' ס. הנשיא דר' ארגמן.

בדיון מיום 8.11.11 כפר הנאשם בעובדות כתב האישום והתיק נקבע לשמיעת ראיות ליום 19.1.12.

הישיבה מיום 19.1.12 נדחתה בשל מצבו הבריאותי של הנאשם ליום 31.1.12.

ביום 30.1.12, יום עובר למועד הישיבה הקבוע הגיש ב"כ הנאשם בקשה לדחיית דיון ההוכחות בשל מצבו הבריאותי של הנאשם והדיון נדחה ליום 15.2.12.

ביום 14.2.12, שוב, יום עובר למועד הדיון הגיש ב"כ הנאשם בקשה לדחיית דיון ההוכחות, שוב בשל מצבו הבריאותי של הנאשם ובית המשפט קבע דיון תזכורת ליום 22.2.12.

ביום 21.2.12, הגיש ב"כ הנאשם בקשת דחיית דיון מן הנימוק כי נקבע לו באותו המועד דיונים אחרים בבית משפט השלום בבאר שבע ובבית המשפט בתל אביב. בית המשפט שוב נעתר לבקשה ודחה דיון התזכורת ליום 6.3.12.

בדיון התזכורת שנערך ביום 6.3.12 ביקשו הצדדים לקבוע תזכורת נוספת בכדי לנסות ולהגיע להבנות ובית המשפט דחה הדיון ליום 20.3.12.

ביום 18.3.12 הגיש ב"כ הנאשם בקשה לביטול ישיבת התזכורת מן הנימוק לפיו הצדדים לא הצליחו להגיע לידי הבנות. אף שלא ניתנת החלטה בבקשה הדחייה לא התייצב ב"כ הנאשם בדיון הקבוע.

בהתאם להחלטת כב' ס. הנשיא מיום 25.3.12 הועבר בתיק לטיפולי והתיק נקבע בפניי ליום 19.4.12.

ביום 4.4.12 הגיש ב"כ הנאשם בקשה לדחיית הדיון מן הנימוק כי הדיון נקבע ביום הזיכרון לשואה ולגבורה. משבית המשפט דחה הבקשה, הגיש ב"כ הנאשם בקשת דחייה נוספת, ביום 15.4.12, מן הנימוק כי שם נקבע לו דיון הוכחות בבית המשפט המחוזי בבאר שבע אשר אינו ניתן לדחייה.

בנסיבות, דחיתי הדיון ליום 13.5.12, תאריך אשר הוצע על ידי ב"כ הנאשם.

אלא שב"כ הנאשם והנאשם לא התייצבו לדיון שנקבע ליום זה ובית המשפט נאלץ לדחות הדיון פעם נוספת- ליום 20.5.12.

למרבה הפלא, גם לדיון זה לא התייצבו הנאשם וב"כ. בית המשפט קבע דיון נוסף ליום 11.6.12 והורה על הוצאת צו הבאה כנגד הנאשם.

ביום 22.5.12 הגיש ב"כ הנאשם בקשה לביטול צו ההבאה מן הנימוק כי התבלבל ברישום הדיון ביומנו. לפנים משורת הדין נעתרתי למבוקש.

והנה היום, שוב, יום אחד לפני מועד הדיון, מגיש ב"כ הנאשם בקשה דחופה לדחיית דיון מן הנימוק כי נקבע לו דיון הוכחות בבית המשפט המחוזי בבאר שבע, דיון אשר לא בא זכרו בבקשה שהגיש ב"כ הנאשם ביום 22.5.12.

ברי כי התנהלות ב"כ הנאשם אינה מניחה את הדעת וזו בלשון המעטה ובית המשפט לא יכול ליתן לה יד שהרי מדובר בתיק שנפתח לפני כשנה וטרם נקבע אפילו מועד לשמיעת ראיות בתיק.

בנסיבות, הבקשה נדחית.

המזכירות תמציא ההחלטה בדחיפות לצדדים ותוודא קבלתה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>