מדינת ישראל נ' מטקיה

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום פתח תקווה
3310-01-11
3.1.2011
בפני :
שלהבת קמיר-וייס

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
אבבא אברהם מטקיה
החלטה,החלטה

החלטה

מתוקף סמכותי על פי חוק הסנגוריה הציבורית, תשנ"ו – 1995, הנני מורה כי לנאשם ימונה סנגור מהסנגוריה הציבורית את עו"ד סוזי עוז-סיני

מזכירות בית המשפט תשלח העתק ההחלטה לסנגוריה הציבורית.

ניתנה והודעה היום כ"ז טבת תשע"א, 03/01/2011 במעמד הנוכחים.

שלהבת קמיר-וייס, שופטת

החלטה

לפניי בקשה להארכת מעצרו של החשוד למשך 4 ימים.

לחשוד מיוחסות עבירות של יצוא, יבוא , מסחר, אספקת סמים מסוכנים והחזקת סמים שלא לצריכה עצמית.

יצויין כי על פי החשד ביום 2.1.11 ברחוב בר כוכבא 52 בפתח תקווה החזיק החשוד בסם שלא לצריכה עצמית וחומר החשוד כחשיש במשקל ברוטו של כ 120 גרם, כמו כן החשוד חשוד כי סחר בסם.

לאחר שעיינתי בחומר החקירה, לרבות בנספח סודי במ/1, וד"ח נוסף במ/2, ושמעתי את הצדדים, הוברר לי החקירה נמצאת בראשיתה וכי נדרשות פעולות נוספות להשלמתה.

בהתחשב בחומר החקירה שהוצג בפני, נחה דעתי כי קיים חשד סביר למעורבותו של החשוד בביצוע העבירות המיוחסות לו, וכי ראוי ונכון לאפשר מצוייה של החקירה.

נוכח פעולות החקירה הנדרשות, כפי שפורטו בנספח סודי במ/1, שוכנעתי כי יש לאפשר את המשך החקירה כשהחשוד נתון במעצר, זאת בהתחשב באופי פעולות החקירה, במסוכנות הנשקפת ממנו ובקיומו של יסוד לחשד כי שחרור של החשוד עלול להביא לשיבוש הליכים.

עוד אוסיף, כי נוכח פעולות החקירה שיש לבצען, שוכנעתי כי שחרור החשוד בשלב זה, עלול לגרום לשיבוש הליכי חקירה. לפיכך, לא ניתן להורות על חלופת מעצר כקבוע בהוראות סעיף 13ב לחוק.

לאור האמור לעיל הנני נעתרת לבקשה ומורה על מעצרו של החשוד עד ליום 6.1.11 שעה 14:00. החשוד יובא בפני שופט תורן ביום 6.1.11 בשעה 11:30,אלא אם כן ישוחרר קודם בתחנת המשטרה.

ניתנה והודעה היום כ"ז טבת תשע"א, 03/01/2011 במעמד הנוכחים.

שלהבת קמיר-וייס, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>