חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' מחאמיד

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום חדרה
27408-01-11
1.6.2011
בפני :
נאסר ג'השאן

- נגד -
:

:
מדינת ישראל
החלטה

החלטה

1.בהחלטתי מיום 12.5.11 קבעתי כי בשלב זה לא אוכל להיעתר לבקשת המבקשת לבטל את תנאי שחרורה לרבות התנאי הקובע כי היא תשהה במעצר בית מלא בטרם אקבל תסקיר שירות מבחן וקבעתי דיון ליום 2.6.11 על מנת לדון בממצאי התסקיר.

2.אציין כי עוד באותו דיון הודיעה המבקשת כי בנה עתיד להתחתן בחודש יוני, ומכאן קבעתי כי הדיון יתקיים ב – 2.6.11.

3.תסקיר שירות המבחן הגיש בקשה לדחיית מועד הדיון מאחר ועד ליום 2.6.11 לא יספיק להכין תסקיר אודות המבקשת, ולפיכך דחיתי את הדיון ליום 22.6.11.

4.המבקשת עותרת לאפשר לה לצאת מביתה לצורך השתתפות בחתונת בנה ולצורך עריכת סידורי חתונה המתחייבים ממנהגי המקום, כגון ביקורים שעורכים הורי החתן להורי הכלה והזמנת קרובי המשפחה הקרובים על ידי ביקורם בביתם.

5.המבקשת הציגה בפני מועדים מדויקים שבהם מבקשת היא לשהות מחוץ לביתה בליווי המפקחת, הגב' מייסון מחאמיד, הנוכחת באולם בית המשפט. הגב' מייסון הנ"ל, שהינה מפקחת על המבקשת גם היום, הצהירה כי מוכנה לפקח על המבקשת ועל תנועותיה בכל יציאותיה מביתה.

6.ב"כ המשיבה משאיר לשיקול דעת בית המשפט את ההחלטה באם להתיר למבקשת לצאת מביתה לצורך השתתפות בטקס החתונה הדתי ובמסיבות החתונה עצמה, אולם מתנגד הוא ליתר בקשותיה של המבקשת לרבות יציאתה לצורכי סידורים וקניות.

7.לאחר עיון בבקשה ולאחר ששקלתי את טענות הצדדים, בשים לב לעובדה כי המבקשת עותרת להשתתף בטקס הדתי שעתיד להתקיים היום ובמסיבות שתתקיימנה בבית החתן ביום 10.6 ו – 11.6, ובבית הכלה ביום 9.6, ולאור העובדה כי שוכנעתי שהסידורים של החתונה מהווים חלק ממנהגי המקום, נחה דעתי כי יש להיעתר לבקשה.

8.אמנם קבעתי בהחלטתי הקודמת כי איני יכול לקבוע בשלב זה כי לא נשקפת מסוכנות מן המבקשת, ולצורך כך הוריתי על קבלת תסקיר שירות מבחן, אולם נראה כי ניתן לאיין מסוכנות זו על ידי פיקוח על תנועות המבקשת בתקופת חתונת בנה, בסך הכל מדובר ביציאה מהבית בשעות קבועות מראש כאשר רוב יציאות המבקשת מביתה יהיו לבית הכלה או לבתי קרובים לצורך השתתפות במסיבות או לצורך הזמנת קרובי משפחתה. נראה כי בשקלול השיקולים אותם מניתי לעיל, יש להיעתר לבקשה.

9.לפיכך, אני מתיר למבקשת לצאת מביתה באופן שלהלן:

א.היום בין השעות 17:30 ועד השעה 22:00. על המבקשת שלא לעזוב את העיר אום אל פחם.

ב.מחר 2.6.11 בין השעות 8:00 עד 16:00 תהיה המבקשת רשאית לצאת מהעיר אום אל פחם לצורך הזמנת קרובי משפחה שלה בליווי המפקחת כמובן.

ג.ביום 3.6.11 בין השעות 9:00 עד 13:00 ובין השעות 16:00 עד 20:00 תהיה המבקשת רשאית לצאת מביתה לקניות ולסידורים לצורך החתונה ולצורך כך תהיה המבקשת רשאית לצאת מאום אל פחם בליווי המפקחת.

ד.ביום 9.6.11 החל מהשעה 12:00 ועד השעה 22:00 תהיה התובעת רשאית לצאת מביתה לצורך השתתפות במסיבה בבית הכלה ויהיה אסור עליה לצאת מאום אל פחם.

ה.ביום 10.6.11 שבו תתקיים מסיבת חתן החל מהשעה 17:00 עד 22:00, תהיה רשאית המבקשת לצאת מביתה ויהיה אסור עליה לצאת מאום אל פחם. לכל יציאה מביתה תתלווה המפקחת.

ו.ביום 11.6.11 משעה 13:00 עד 24:00, תהיה המבקשת רשאית להשתתף במסיבת החתן שתיערך באולם בכפר מועאוויה. המפקחת תפקח על כל תנועותיה של המבקשת ותתלווה אליה באופן צמוד.

ז.ביום 12.6.11 החל מהשעה 8:00 עד 12:00, תהיה רשאית המבקשת לצאת מביתה ובלבד שלא תצא מאום אל פחם. לכל יציאה תתלווה המפקחת.

ח.ביום 17.6.11 בין השעות 10:00 עד 18:00 תהיה רשאית המבקשת לצאת מביתה ובלבד שלא תצא מהעיר אום אל פחם. המפקחת תתלווה אל המבקשת ותפקח עליה באופן צמוד.

10.הצדדים יתייצבו לדיון שנקבע ליום 22.6.11 בשעה 12:00.

ניתנה והודעה היום כ"ח אייר תשע"א, 01/06/2011 במעמד הנוכחים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>