מדינת ישראל נ' מוראד ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום עכו
25057-08-10
27.3.2011
בפני :
רונית בש

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
1. סמי מוראד
2. עלי עבד אל חלים

החלטה לגבי נאשם מס' 2,הכרעת-דין,גזר-דין

החלטה לגבי נאשם מס' 2

כמבוקש.

המזכירות תמציא החלטה זו לנאשם מס' 2.

ניתנה והודעה היום כ"א אדר ב תשע"א, 27/03/2011 במעמד הנוכחים.

רונית בש, שופטת

הכרעת דין כנגד נאשם מס' 1

נאשם מס' 1 הודה בעובדות שבכתב האישום המתוקן.

לפיכך - הנני מרשיעה את הנאשם בעבירה המיוחסת לו בכתב האישום המתוקן, בעבירות, כדלקמן: איסור לכלוך והשלכת פסולת, עבירה לפי סעיפים 2 ו – 13 (ב) (1) לחוק שמירת הניקיון, התשמ"ד – 1984, מטרד לציבור, עבירה לפי סעיף 215 (א) לחוק העונשין, התשל"ז – 1977 וניהול עסק ללא רישיון, עבירה לפי סעיפים 4, 14 ו – 15 לחוק רישוי עסקים, תשכ"ח – 1968.

ניתנה והודעה היום כ"א אדר ב תשע"א, 27/03/2011 במעמד הנוכחים.

רונית בש, שופטת

גזר דין כנגד נאשם מס' 1

נאשם מס' 1 (להלן: "הנאשם") הורשע בעבירות, כדלקמן: איסור לכלוך והשלכת פסולת, עבירה לפי סעיפים 2 ו – 13 (ב) (1) לחוק שמירת הניקיון, התשמ"ד – 1984, מטרד לציבור, עבירה לפי סעיף 215 (א) לחוק העונשין, התשל"ז – 1977 וניהול עסק ללא רישיון, עבירה לפי סעיפים 4, 14 ו – 15 לחוק רישוי עסקים, תשכ"ח – 1968.

הנאשם הורשע בביצוע עבירות, אשר יש להתייחס אליהן בחומרה, הן נוכח נפיצותן של העבירות, והן נוכח העובדה שעסקינן, בין היתר, בהשלכת פסולת בניין ברשות הרבים, דבר הפוגע משמעותית באיכות הסביבה.

עם זאת, בהתחשב בעברו הנקי של הנאשם, ובהודאתו בהזדמנות הראשונה, וכן בהתחשב בדברי ב"כ המאשימה בפניי, הריני לאמץ את הסדר הטיעון, אשר אינו נוגד את תקנת הציבור והינו עומד במתחם הסבירות.

לפיכך, אני דנה את הנאשם, כדלקמן:

למאסר על תנאי לתקופה של 3 חודשים למשך שלוש שנים, והתנאי הוא כי לא יעבור עבירה בה הורשע ויורשע בגינה.

לתשלום קנס בסך 30,000 ₪ או 300 ימי מאסר תמורתם.

סכום של ערבון כספי בסך 22,000 ש"ח, אשר הופקד בתיק ה"ת 37275-01-10 בבית משפט השלום בנצרת ע"י הנאשם, ישמש לצורך תשלום חלק מהקנס.

יתרת הסכום של הקנס – 8,000 ₪ - תשולם ע"י הנאשם ב - 10 תשלומים חודשיים שווים ורצופים, בסך 800 ₪ כל אחד, וזאת החל מיום 15.05.11 ואילך.

סכום הקנס ישולם לטובת הקרן לשמירת הניקיון.

אי עמידה באחד מתשלומי הקנס במועדו, תביא את מלוא יתרת הקנס לפרעון מיידי.

כמו כן, אני מורה לנאשם לחתום היום על התחייבות כספית ע"ס 25,000 ₪ או 125 ימי מאסר תמורת הסכום הנ"ל, להימנע למשך שלוש שנים מביצוע עבירה בניגוד לסעיף 2 וסעיף 13 (ב) לחוק שמירת הניקיון, התשמ"ד – 1984, ובניגוד לסעיפים 4 ו – 14 לחוק רישוי עסקים, תשכ"ח – 1968.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>