- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מדינת ישראל נ' כהן
|
מ"י בית משפט השלום פתח תקווה |
43788-07-12
23.7.2012 |
|
בפני : דוד גדול |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: אבנר כהן |
| החלטה,החלטה | |
החלטה
אני מורה על מינויה של עו"ד שירה קידר מטעם הסנגוריה הציבורית לייצג את החשוד בהליך זה.
ניתנה והודעה היום ד' אב תשע"ב, 23/07/2012 במעמד הנוכחים.
דוד גדול, שופט
החלטה
לאחר ששמעתי את טיעוני הצדדים ועיינתי במסמך מש/1 הסתבר כי בין המתלוננת לבין החשוד התקיים בשעתו איזה שהוא קשר שכל אחד ראה אותו בעיניים אחרות. הסתבר כי השניים מגישים זה כנגד זו וזו כנגד זה בקשות לקבלת צווים לפי החוק למניעת הטרדה מאיימת.
בבדיקה מול נתוני הנהלת ביהמ"ש. עולה כי ביום 18/6/12 ניתנה החלטה על ידי כב' השופטת שאדן נאשף אבו אחמד, מבימ"ש. השלום בעפולה בתיק ה"ט. 6841-06-12. ניסיתי להכנס לתיק ואף הצלחתי אך המערכת הודיעה לי כי אינה רשאי לעיין בהחלטה שניתנה שם , ואני אומר זאת לבושתי, כך או אחרת יש אכן צורך שהמשטרה תבדוק אחת ולתמיד את הנעשה בין השניים וככל שמאן דהוא מנסה לרתום את כחולי המדים לטובתו עניין זה צריך שייפסק ולאלתר שכן למשטרת ישראל יש תפקידים מורכבים ורבים יותר מאשר לנסות וליישר הדורים בין בני זוג שככל הנראה אהבה והשלום ביניהם רחוקים, ברי שכל צד יאשים את זולתו בנסיבות אלו.
אני שומע כי המתלוננת מתגוררת באליקים, משכך, רמת המסוכנות המיידית בין החשוד לבין
הערת ביהמ"ש.: החשוד מפריע לי כבר בפעם השלישית ולאחר שהזהרתי אותו והוא לא נענה לאזהרותיי, הוריתי להוציאו מהאולם.
המתלוננת, נמצאת ברף שניתן לכנותו לא יותר מאשר בינוני, אני מבקש כי המשטרה תפנה מחר לבימ"ש. השלום בעפולה או לכל גורם בתוך מערכת ביהמ"ש. על מנת שנוכל לדעת מה החליטה כב' השופטת נאשף אבו אחמד, לפיכך, על מנת שהמשטרה תוכל להגיע עם איזה שהם ממצאים מגובים יותר, אני מאריך את מעצרו של החשוד עד מחר שעה 16:00. אם לאחר ביצוע פעולה מס' 2 ופעולה מס' 1 ולו גם באופן חלקי, השתכנע הממונה על החקירה כי ניתן לשחרר את החשוד בתנאים מגבילים כאלה או אחרים אפשר לעשות זאת בתיאום עם עו"ד קידר בטלפון: 052-4730636, בתחנת המשטרה ללא צורך בהבאת החשוד בפני שופט תורן.
ניתנה והודעה היום ד' אב תשע"ב, 23/07/2012 במעמד הנוכחים.
דוד גדול, שופט התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
