ת"פ
בית משפט השלום ראשון לציון
|
4116-12-09
19/07/2011
|
בפני השופט:
איטה נחמן
|
- נגד - |
התובע:
מדינת ישראל
|
הנתבע:
נדב יעקב כהן
|
החלטה,החלטה,החלטה |
החלטה
צר לי על התנהגותו של עו"ד אלמוג אזולאי ועל התנהלותו של הנאשם שנמצא במעצר בית למעלה משנתיים ימים וכנראה שאין ברצונו לסיים את שמיעת הראיות בתיק, שכן עושה הוא כל שלאל ידו, בין אם בפיטורי סנגור ערב דיון ההוכחות ובין אם באי התייצבות לדיון הוכחות בשל טיפול רפואי שאינו דחוף.
כמו כן, לא מתקבל על דעתו של בית המשפט כי עו"ד במדינת ישראל לא יקיים החלטת בית המשפט ויבחר, על דעת עצמו, שלא להתייצב לדיון הוכחות, הגם שהודיע אתמול למתמחה של מותב זה כי יתייצב היום עו"ד מטעמו לשמיעת שלושת עדי התביעה האחרונים שנותרו לשמיעה בתיק זה.
בנסיבות אלה, ולאחר שהנאשם הוזהר בדבר חובת התייצבותו שאם לא כן ישמעו ראיות בהעדרו, ישמעו עדי התביעה שהתייצבו היום, כעת.
ניתנה והודעה היום י"ז תמוז תשע"א, 19/07/2011 במעמד הנוכחים.
איטה נחמן, שופטת
החלטה
בהעדר התייצבותו של ב"כ הנאשם לדיון אני מניחה כי מסכים הוא לכל ההליכים בבית המשפט ומשכך, ומאחר ומדובר בהגשת אמרות שהוגשו בעת החקירה ושהעתקיהם הועברו לב"כ הנאשם ומשלא נטענה כל טענה מקדמית בנושא קבילותן של הודעות נאשם, אני מתירה את העדתו של העד בשנית.
ניתנה והודעה היום י"ז תמוז תשע"א, 19/07/2011 במעמד הנוכחים.
איטה נחמן, שופטת
החלטה
נדחה לפרשת הגנה וסיכומים ליום 6.9.11 שעה 09:00 (במקום ת.פ 5293-12-10).
המזכירות תזמן לדיון הנדחה את הנאשם ואת בא כוחו עו"ד אלמוג אזולאי.
המנ"ת יודיע לצדדים על ביטול הדיון בת.פ 5293-12-10 לאותו מועד.
המזכירות תשלם שכר בטלת עדים לעד תביעה 46, מר יהושע חביב, לפי כתובת רח' ספיר יוסף 52 פתח תקווה.
עו"ד אלמוג אזולאי יעביר, בתוך 3 ימים, הודעה בכתב לבית המשפט, מדוע על בית המשפט לא לדווח על העדר התייצבותו בלשכת עורכי הדין.
המזכירות תשלח עותק מהפרוטוקול לעו"ד אזולאי אלמוג.
ניתנה והודעה היום י"ז תמוז תשע"א, 19/07/2011 במעמד ב"כ המאשימה בלבד.
איטה נחמן, שופטת
הוקלד על ידי: יפעת שלומוב