מדינת ישראל נ' יחיא

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום כפר סבא
5930-02-10
3.2.2010
בפני :
דוד גדול

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
זאהר יחיא
החלטה

החלטה

לאחר ששמעתי טיעוני הצדדים ועיינתי במסמך במ/1 כמו גם בתיק החקירה, נחה דעתי כי קיים חשד סביר הקושר את החשוד דנן למעשי העבירה המיוחסים לו.

משעיינתי ברשימת הפעולות לביצוע אכן יש לפחות כמחצית פעולות שאם נורה על שחרורו של החשוד יש סיכון ברמה גבוהה של שיבוש.

אשר על כן אני נעתר באופן חלקי לבקשה ומורה על המשך החזקתו של החשוד במעצר עד ליום ו' – 5.2.10, שעה 12:00.

החשוד יובא לבית המשפט התורן לא יאוחר מהשעה 11:00.

אני רושם לפני את הודעתו של ב"כ המבקשת כי אם עפ"י התקדמות החקירה אפשר יהא לשחרר את החשוד בתנאים אזי הוא יבוא בדברים עם עו"ד זילברמן בטל' מס': 050-5379474 ויסכמו על תנאי שחרור בתחנה וזאת על מנת לחסוך הצורך בהבאתו של החשוד בפני שופט תורן ביום ו' שהוא יום דיונים קצר.

ניתנה והודעה היום י"ט שבט תש"ע, 03/02/2010 במעמד הנוכחים.

דוד גדול, שופט

הוקלד על ידי: אירית מוריה קמחי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה רכישת מנוי

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>