מדינת ישראל נ' חוראני
|
מ"ת בית משפט השלום עכו |
16983-01-10
17.1.2010 |
|
בפני : רונית בש |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: וליד חוראני |
| החלטה | |
החלטה
1.בפניי בקשה להורות על הארכת מעצרו של המשיב עד תום ההליכים כנגדו בתיק העיקרי (16969-01-10).
2.הסניגור אישר בפניי קיומן של ראיות לכאורה, ואף קיומה של עילת מעצר, שכן שחרורו של המשיב עלול לסכן את ביטחון המתלוננת, על רקע העבירות המיוחסות למשיב (תקיפה חבלנית כלפי בת זוג ותקיפת בת זוג) ועל רקע עברו הפלילי של המשיב הכולל בחובו הרשעות קודמות בעבירות אלימות, לרבות בעבירה של תקיפה חבלנית כלפי בת זוגו הקודמת של המשיב.
3.עם זאת, בהתחשב בכך שעבירת האלימות האחרונה, עבירה שבוצעה לכאורה ביום 06.01.10, מייחסת למשיב תקיפה סתם של בת זוגו בדרך של דחיפתה וכתוצאה מכך הפלתה על הרצפה ואילו העבירה הקודמת, שהינה עבירה של תקיפה חבלנית כלפי בת זוג, בוצעה לכאורה לפני ארבעה חודשים, הנני בדעה כי יש מקום ליתן את הדעת לחלופת המעצר שהוצעה ע"י ההגנה ולבחון האם יש בה על מנת להבטיח את ביטחון המתלוננת.
4.לאחר שבחנתי את חלופת המעצר הנ"ל, לפיה ישהה המשיב במעצר בית מלא בביתם של אחותו, הגב' יוסרה מלחם ובעלה מר נאיף מלחם (להלן: "המפקחים"), שבכפר מכר, היינו במקום המרוחק מבית המתלוננת המתגוררת בכפר דיר אל אסד, הגעתי לכלל מסקנה כי מדובר, בנסיבות העניין, בחלופת מעצר נאותה.
5.אשר על כן, הנני מורה על שחרורו של המשיב ממעצר, בתנאים הבאים:
המשיב ישהה במעצר בית מלא בביתם של המפקחים בכפר מכר, תוך פיקוח צמוד ומלא של המפקחים אחר קיום תנאי מעצר הבית.
המשיב ימנע מיצירת קשר כלשהו עם המתלוננת, הגב' אימן חוראני עומר.
להבטחת קיום תנאי השחרור תומצא ערבות עצמית של המשיב בסכום של 8,000 ₪ ושתי ערבויות צד ג' מטעם המפקחים כל אחת בסכום הנ"ל.
משטרת ישראל תהא רשאית לפקח אחר תנאי מעצר הבית.
ניתנה והודעה היום ב' שבט תש"ע, 17/01/2010 במעמד הנוכחים.
רונית בש, שופטת
קלדנית: אלגרבלי נטלי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|