מדינת ישראל נ' חגמה ואח'

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום תל אביב - יפו
16184-01-11
26.1.2011
בפני :
בני שגיא

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
אברהם חגמה
החלטה,החלטה,החלטה,החלטה

החלטה

הפרשה הינה פרשה מורכבת ומסועפת. נעשו מספר רב של פעולות. בשלב זה, לא מצאתי לחייב את נציג המשטרה להשיב לשאלה האם אחת מפעולות החקירה שבוצעו הייתה חקירת החשוד.

ניתנה והודעה היום כ"א שבט תשע"א, 26/01/2011 במעמד הנוכחים.

בני שגיא, שופט

החלטה

חוזר על החלטתי דלעיל.

ניתנה והודעה היום כ"א שבט תשע"א, 26/01/2011 במעמד הנוכחים.

בני שגיא, שופט

החלטה

אין בכך כדי לשנות מהחלטתי ואפנה שוב למסמך הסודי בש/1.

ניתנה והודעה היום כ"א שבט תשע"א, 26/01/2011 במעמד הנוכחים.

בני שגיא, שופט

החלטה

בפני בקשה להארכת מעצר נוספת של החשוד בגין אירוע של זריקת רימון רסס לביתו של אדם אחר. המשטרה עותרת להארכת מעצרו של החשוד בשבעה ימים נוספים, תוך שהיא מפנה את בית המשפט לדו"ח הסודי מהיום אותו סימנתי בש/1, ובמיוחד לרישא של הדו"ח (המודפסת והכתובה בכתב יד).

הסנגור מלין הן על קצב התקדמותה של החקירה, הן על הערפל בו הוא מצוי שעה ששאלה אחר שאלה אשר נשאלת מופנה הוא לדו"ח הסודי שאינו לנגד עיניו. עוד התייחס הסנגור לנתוניו האישיים והמשפחתיים של החשוד ועתר לבית המשפט להורות על שחרורו.

הפרשה עצמה הינה פרשה מורכבת ומסועפת. השלב בו אנו נמצאים הינו שלב בעייתי לכל סנגור, שכן אין הוא חשוף לחומר החקירה ולא ניתן להביא נתונים מהחומר לידיעתו. לא בכדי נקבע כי בית המשפט משמש כעיניו של הסנגור בשלב זה.

הפרשה מוכרת לי מהארכות מעצר קודמות בעניינם של חשודים קודמים.

עיון בדו"ח הסודי בש/1 ובנתונים נוספים מתוך חומר החקירה (בהארכת מעצר בעניינו של חשוד 1 סימנתי נתונים אלה בש/2 ובש/3) מלמד כי החקירה התקדמה באופן ניכר, והמשטרה לא שקטה על שמריה.

יש מקום אפוא לאפשר למשטרה להמשיך את הפעולות הנדרשות שלא ניתן לומר שהינן ספורות.

לאור האמור לעיל, אני מורה על הארכת מעצרו של החשוד עד ליום 31.1.11 בשעה 11:00.

אני מאפשר לחשוד לערוך שיחת טלפון לבתו בפיקוח שוטר.

ניתנה והודעה היום כ"א שבט תשע"א, 26/01/2011 במעמד הנוכחים.

בני שגיא, שופט

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה רכישת מנוי

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>