חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' וחידי

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום פתח תקווה
13025-07-11
8.7.2011
בפני :
דוד גדול

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
רביע וחידי
החלטה,החלטה

החלטה

אני מורה על מינויה של עו"ד שרון אבישר מטעם הסניגוריה הציבורית, לייצג את החשוד בהליך זה.

ניתנה והודעה היום ו' תמוז תשע"א, 08/07/2011 במעמד הנוכחים.

דוד גדול, שופט

החלטה

לאחר ששמעתי את טיעוני הצדדים ועיינתי בדו"ח הסודי שסומן על ידי במ/1, כמו גם בהודעות המצויות בתיק החקירה עצמו, אני סבור כי נוצר החשד הסביר הקושר את החשוד הנמצא באולמי למעשה או למעשי העבירה המיוחסים לו.

בשלב זה אני סבור כי להעניק 7 ימי מעצר, מדובר בתקופה לא ראוייה ובלתי מידתית בהתחשב בחומר שבידי המבקשת . משכך אני מקבל את הצעתו החילופית של ב"כ החשוד לפיה ימי המעצר יצומצמו באופן שהחשוד ייעצר עד יום ב' - 11.7.11 שעה 16.00.

החשוד יובא בפני שופט תורן בבית המשפט השלום ברמלה לא יאוחר מן השעה 11.30.

אני רושם לפני הודעתו של ב"כ המבקשת כי אם לאחר ביצוע הפעולות הנקובות במסמך במ/1 או חלקם , העננה מעל ראשו של החשוד היושב באולמי יוסר בין באופן מלא ובין באופן חלקי, החשוד יוכל להשתחרר בתחנה בתיאום עם עו"ד שרון אבישר בטלפון: 0504933788 ללא צורך בהבאתו של החשוד בפני שופט.

ניתנה והודעה היום ו' תמוז תשע"א, 08/07/2011 במעמד הנוכחים.

דוד גדול, שופט התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>