מדינת ישראל נ' דרקץ

: | גרסת הדפסה
ח"נ
בית משפט לענינים מקומיים ראשון לציון
7540-04-11
26.10.2011
בפני :
שירלי דקל נוה

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
טטיאנה דרקץ
הכרעת-דין,גזר-דין

הכרעת דין

עפ"י הודאתה אני מרשיעה את הנאשמת במיוחס לה בכתב האישום, עבירה העמדת רכב בחנייתו במקום שהחנייה בו נאסרה לפי פקודת התעבורה – עבירה על סעיף 12 לחוק העזר (העמדת רכב בחנייתו) תש"ס – 2000 וסעיף 254 לפקודת העירייה [נוסח חדש] ועבירה על סעיף 72(א)(3) לתקנות התעבורה, תשכ"א – 1961 וצו תעבורה (עבירות קנס), תשל"ז-1977.

ניתנה והודעה היום כ"ח תשרי תשע"ב, 26/10/2011 במעמד הנוכחים.

שירלי דקל נוה, שופטת

גזר דין

הנאשמת הורשעה, עפ"י הודאתה, בעבירה של העמדת רכב וחנייתו במקום בו החנייה נאסרה מתאריך 10/2/10 וזאת במסגרת הסדר טיעון. לאחר שבחנתי את פרטי הסדר הטיעון, התרשמתי שמדובר בהסדר סביר ועל כן הריני לאמצו. אני דנה את הנאשמת לתשלום קנס כספי בסך 250 ₪ או 2 ימי מאסר תמורתו, אם הקנס לא ישולם. הקנס ישולם ב - 2 תשלומים חודשיים, שווים ורצופים, הראשון בהם ביום 26/11/11 והשני ביום 26/12/11. היה וסך זה או שעור משעוריו לא ישולם במועדו, תעמוד יתרתו לפרעון מידי.

הנאשמת תפנה למזכירות בית המשפט לקבלת שוברים לתשלום הקנס.

זכות ערעור לבית המשפט המחוזי בפתח תקווה תוך 45 יום מהיום.

ניתן והודע היום כ"ח תשרי תשע"ב, 26/10/2011 במעמד הנוכחים.

שירלי דקל נוה, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה רכישת מנוי

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>