מדינת ישראל נ' דינקין(אסיר)
|
ת"פ בית משפט השלום אילת |
40542-03-10
14.7.2010 |
|
בפני : אלון רום |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: דניס דינקין (אסיר) |
| הכרעת-דין,גזר-דין | |
הכרעת דין
על יסוד הודית הנאשם באמור בעובדות כתב האישום, אני מרשיע אותו בעבירות המפורטות בו.
ניתנה והודעה היום ג' אב תש"ע, 14/07/2010 במעמד הנוכחים.
אלון רום, שופט
גזר דין
1.הנאשם הורשע, על פי הודייתו בכתב האישום, בעבירה של פריצה לבניין, עבירה לפי סעיף 407 (ב) לחוק העונשין. על פי עובדות כתב האישום, בין המועדים 21.07.09 ל – 20.07.09, הנאשם התפרץ לבית העסק "לימור חיות" ברחוב אילות באילת, בכך שעקר את דלת הכניסה האחורית ונכנס לחנות כדי לבצע גניבה, וגנב 600 ₪ במזומן.
2.הנאשם יליד שנת 1989, מרצה עונש מאסר, זאת כאשר הצדדים עותרים בפניי לקבל את ההסדר המוצע כאשר הטעם לכך הוא כי מדובר בתיק שהיה אמור להיות מצורף כחלק מההסדר בתיק אחר, ואולם בשל קשיים מסויימים תיק זה לא צורף. מבוקש כי המאסר שיוטל על הנאשם יוטל בחופף לעונש אותו הוא מרצה היום.
3.הצדדים הגיעו להסדר טיעון, ובנסיבות הענין לא ראיתי לנכון לסטות ממנו.
4.לאחר ששקלתי את טיעון הצדדים, בחנתי את האיזונים בין אינטרס הציבור אל מול נסיבות המקרה, את הקשיים הראייתיים ואת החסכון בזמנו של בית המשפט, אינני רואה לסטות מהסדר הטיעון ואינני רואה בו חריגה בלתי סבירה מנורמת ענישה ראוייה.
5.לפיכך, הנני מטיל בזה על הנאשם עונש כדלהלן:
מאסר - מאסר בפועל לתקופה של 3חודשים. תקופת מאסרו תחושב החל מהיום.
מאסר על תנאי - מאסר על תנאי לתקופה של 12 חודשים. הנאשם ישא בעונש זה אם בתקופה של שלוש שנים מהיום יעבור על עבירה נוספת של רכוש מסוג פשע.
מאסר על תנאי - מאסר על תנאי לתקופה של 6 חודשים. הנאשם ישא בעונש זה אם בתקופה של שלוש שנים מהיום יעבור על עבירה נוספת של רכוש מסוג עוון.
פיצוי – הנאשם ישלם פיצוי בסך 500 ₪ לאדון לימור כהן, ע.ת 1. הפיצוי ישולם עד ליום 01.03.2011. הפיצוי ישולם בקופת בית המשפט ויועבר לע.ת. 1 על פי כתובתו.
קנס בסך 100 ₪ או 5 ימי מאסר תחתיו. הקנס ישולם עד ליום 01.04.2011.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום.
ניתנה והודעה היום ג' אב תש"ע, 14/07/2010 במעמד הנוכחים.
אלון רום, שופט התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|