ת"פ
בית משפט השלום רמלה
|
45168-03-11
15/09/2011
|
בפני השופט:
הישאם אבו שחאדה
|
- נגד - |
התובע:
מדינת ישראל
|
הנתבע:
איברהים דואהדי (עציר)
|
|
החלטה
לאור הנחיותיה של כבוד סגנית הנשיאה השופטת נירה דסקין בהחלטתה מיום 12.9.11, ובהתחשב בעובדה שהנאשם נמצא במעצר עד לתום ההליכים מאז חודש מרץ 2011, הנני קובע שני מועדי הוכחות בתיק זה בפני ליום 11.10.11 משעה 0830 ועד השעה 11:00, וכן ביום 27.10.11 משעה 0830 ועד השעה 11:00.
באי כח הצדדים יתאימו את עצמם למועדים הנ"ל ויגישו בקשות דחייה בהתאם בתיקים אחרים הקבועים להם, וזאת מאחר ומדובר בשני מועדים שלא היו פנויים ביומנו של בית המשפט ופונו במיוחד לצורך שמיעת הראיות בתיק זה. יובהר שבית המשפט נאלץ לדחות 12 תיקים אחרים שהיו קבועים בפניו למועדים הנ"ל על מנת לפנות את היומן לשמיעת תיק זה.
בא כח הנאשם יגיש לתיק בית המשפט תשובה מפורטת לכתב האישום עד ליום 25.9.11 עם התייחסות לרשימת עדי התביעה הרלבנטים לשמיעת ההוכחות. בא כח המאשימה יגיש עד ליום 28.9.11 בקשה להזמנת העדים שברצונו לזמן לכל אחד ממועדי ההוכחות.
הנני מורה לשב"ס להביא את הנאשם לכל אחד ממועדי ההוכחות האמורים לעיל.
המזכירות תעביר העתק ההחלטה לבאי כח צדדים וכן תעביר הזמנות לנאשם לשב"ס לשני מועדי ההוכחות שקבעתי. לאור העובדה שהנאשם הגיש בקשה לקבלת חומר חקירה לפי סעיף 74 חסד"פ ואשר נדונה בפני כבוד השופט קובו, המזכירות תעביר העתק החלטתי זו גם לכבוד השופט קובו על מנת שיקבע מועד לדיון בבקשה בהתחשב במועדי ההוכחות שנקבעו בתיק.
ניתנה היום, ט"ז אלול תשע"א, 15 ספטמבר 2011, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת