מדינת ישראל נ' דדי

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום רמלה
16117-06-09
1.6.2010
בפני :
נירה דסקין

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
חנה דדי
החלטה,הכרעת-דין,גזר-דין

החלטה

אני ממנה את עו"ד בש לייצג את הנאשמת בתיק שלפני מטעם הסנגוריה הציבורית.

ניתנה והודעה היום י"ט סיון תש"ע, 01/06/2010 במעמד הנוכחים.

נירה דסקין, סגנית נשיא

הכרעת דין

על סמך הודאת הנאשמת בעובדות המיוחסות לה בכתב האישום המתוקן אני מרשיעה אותה בעבירות לפי סעיף 379 + 382(ב)(1) ולפי סעיף 192 לחוק העונשין, התשל"ז 1977.

ניתנה והודעה היום י"ט סיון תש"ע, 01/06/2010 במעמד הנוכחים.

נירה דסקין, סגנית נשיא

גזר דין

הנאשמת הורשעה על פי הודאתה בעבירה של תקיפת בת זוג בנסיבות מחמירות ואיומים וזאת בנסיבות המפורטות בכתב אישום שתוקן במסגרת הסדר טעון.

במסגרת ההסדר עותרים הצדדים במשותף ובהסכמה לענישה צופה פני עתיד וקנס.

הסנגורית מבקשת שיהא זה קנס סימלי אשר ישולם בתשלומים וזאת מהנימוקים שפורטו בטעוניה.

אין צורך להכביר במילים על חומרת עבירות אלימות בכלל ועבירות אלימות בתוך המשפחה בפרט וברגיל היה מקום לענישה מחמירה בגין העבירות מושא כתב האישום המתוקן.

יחד עם זאת הונחו בפני נימוקים כבדי משקל אשר מביאים אותי להקלה משמעותית בענישתה של הנאשמת הן על דרך אימוץ הסדר הטעון והן על דרך קציבת הקנס באופן שיהא זה סימלי.

לענין הנימוקים לקולא אפנה לטעונים שנשמעו לעיל תוך שביחוד אציין את ההודיה אשר יש בה יסוד חשוב של קבלת הדין.

עוד אציין כי בינתיים שב השלום לשכון במעונן של הנאשמת והמתלוננת ויתרה מזו לעת הזו סועדת הנאשמת את המתלוננת בחוליה הקשה.

הנאשמת עצמה סובלת אף היא מנכות קשה אשר מונעת ממנה אפשרות לפרנסה סדירה ומתקיימת בעיקר מקצבת נכות.

אשר על כן, על יסוד טעוני באי כוח הצדדים והסדר הטעון ותוך אימוצו אני גוזרת על הנאשמת את העונשים הבאים:

1.10 חודשי מאסר על תנאי והתנאי הוא שלא תעבור במשך 3 שנים מהיום כל עבירת אלימות פיזית מסוג פשע.

2.5 חודשי מאסר על תנאי והתנאי הוא שלא תעבור במשך 3 שנים מהיום כל עבירת אלימות פיזית מסוג עוון ועבירת איומים.

3.קנס בסך 750 ₪ או 3 ימי מאסר למקרה שהקנס לא ישולם.

לפני ולפנים משורת הדין ישולם הקנס ב- 5 תשלומים חדשיים שווים ורצופים אשר ישולמו החל מיום 29.7.10 ובכל 29 לחודש לאחר מכן. אי עמידה בתשלום מהתשלומים תעמיד היתרה לפרעון מיידי.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>