מדינת ישראל נ' ברמכי

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום קריות
12896-04-11
9.4.2011
בפני :
לובנה שלאעטה חלאילה

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
מוחמד ברמכי
החלטה,החלטה

החלטה

לאחר ששמעתי את דברי ב"כ המבקשת ועיינתי בחלק מהחקירה שהופנה אליה בית המשפט, אני מורה על הוצאת האב ואחיו של החשוד מאולם בית המשפט בזמן חקירת החשוד.

ניתנה והודעה היום ה' ניסן תשע"א, 09/04/2011 במעמד הנוכחים.

לובנה שלאעטה חלאילה, שופטת

החלטה

החשוד נעצר בתאריך 09.04.11, בשעה 04:15, כאשר החשדות המיוחסים לו, הם תקיפת שוטר בעת מילוי תפקידו, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, שוד מזויין והיזק לרכוש במזיד.

בפני בקשה למעצרו ב – 7 ימים.

לאחר שעיינתי בחומר החקירה שהוצג לי ע"י נציג המשטרה ושמעתי את טענות הצדדים, שוכנעתי כי בשלב זה קיים חשד סביר שהחשוד עבר את העבירות המיוחסות או חלק מהן. אמנם טוען ב"כ החשוד טענות שונות בדבר יחסים עכורים בין החשוד לבין המתלוננים ויתכן כי זה המצב בפועל. יחד עם זאת, אין להתעלם מכך כי בחומר החקירה שהוצג לעיוני, ישנן ראיות הקושרות את החשוד למעשים המיוחסים.

מדובר בהארכת מעצר ראשונה ובשלב זה יש לאפשר למשטרה להשלים את החקירה, בין אם על ידי חיזוק חשדות אלה, או שמא על ידי החלשתן.

כן אציין כי קיימת עילת מעצר מעילות המנויות בסעיף 13 א' לחוק סדר הדין הפלילי, הן לאור המסוכנות של החשוד, כפי שהיא משתקפת מהמעשים המיוחסים לו והן לאור פעולות החקירה, אשר המבקשת פירטה בדוח שהוצג לעיוני ואשר סומן ת/1, שכן שוכנעתי כי חלק מפעולות אלה, לא ניתן יהיה להשלימן כאשר החשוד אינו נמצא מאחורי סורג ובריח.

יחד עם זאת, לא מצאתי מקום להאריך את מעצרו של החשוד לתקופה של 7 ימים ובשלב זה אני מצמצמת את המעצר ליומיים בלבד.

סופו של דבר - אני מאריכה את מעצרו של החשוד עד ליום 11.04.11 שעה 13:00.

ניתנה והודעה היום ה' ניסן תשע"א, 09/04/2011 במעמד הנוכחים.

לובנה שלאעטה חלאילה, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>