מדינת ישראל נ' בקסיס

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום נצרת
10903-07-08
22.11.2010
בפני :
יפעת שיטרית

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
אייל בקסיס
החלטה,הכרעת-דין,גזר-דין

החלטה

בנסיבות העניין מתירה לנאשם לחזור בו מכפירתו.

מתירה תיקון כתב האישום כמבוקש.

כתב האישום המתוקן מתקבל בזאת ומסומן ב/1.

המזכירות תעשה כדי לסרוק את כתב האישום המתוקן ב/1 ותצרפו לתיק בית המשפט.

ניתנה והודעה היום ט"ו כסלו תשע"א, 22/11/2010 במעמד הנוכחים.

יפעת שיטרית, שופטת

הכרעת דין

על יסוד הודאת הנאשם אני מרשיעה אותו בעבירה נשוא כתב האישום, שעניינה היזק בזדון, עבירה לפי סעיף 452 לחוק העונשין, התשל"ז – 1977.

ניתנה והודעה היום ט"ו כסלו תשע"א, 22/11/2010 במעמד הנוכחים.

יפעת שיטרית, שופטת

גזר דין

1.הנאשם הורשע על פי הודאתו בעבירה של היזק בזדון, כעולה מעובדות כתב האישום המתוקן ב/1.

2.הצדדים הגיעו להסדר טיעון גם באשר לענישה הראויה והם עותרים בפני לכבדו.

3.מחד תצוין לחומרא מהות העבירה ונסיבות ביצועה, כעולה מעובדות כתב האישום המתוקן. מאידך תצוין לקולא הודאת הנאשם, לקיחת האחריות, חסכון זמן שיפוטי יקר, העובדה כי הנאשם נעדר הרשעות קודמות וזוהי לו הרשעתו הראשונה בפלילים. עוד שמתי לבי לתיקון שנעשה בכתב האישום אשר יש בו כדי לרדת לשורשו של עניין והקושי הראייתי עליו הצביע ב"כ המאשימה. כן שמתי לבי לחלוף הזמן ממועד ביצוע העבירה והיחסים התקינים, אשר כך הוצהר, שוררים עתה בין הנצים.

4.בנסיבות העניין מצאתי את הסדר הטיעון כפי שהוצג, באשר הוא ראוי, אינו נוגד את תקנת הציבור, אינו חורג ממתחם הסבירות ומשכך אני רואה לכבדו. אשר על כן אני משיתה על הנאשם את העונשים כדלקמן:

א.6 חודשי מאסר על תנאי והתנאי הוא שהנאשם לא יעבור תוך תקופה של שנתיים מהיום כל עבירת אלימות ויורשע בגינה.

ב.אני מחייבת את הנאשם בתשלום פיצוי לעדת התביעה מס' 2, הגב' תרז אברג'יל ת.ז. 054487459 בסך של 500 ₪. סכום זה יופקד בעבור עדת התביעה בקופת בית המשפט בתוך 60 יום מהיום.

ג.אני מחייבת את הנאשם בחתימה על התחייבות כספית בסך 3,000 ₪ או 15 ימי מאסר תמורתה, להמנע במשך שנתיים מלעבור כל עבירת אלימות. היה ולא תיחתם ההתחייבות, ייאסר הנאשם למשך 10 ימים.

5.הודעה זכות ערעור תוך 45 יום לבית המשפט המחוזי.

ניתנה והודעה היום ט"ו כסלו תשע"א, 22/11/2010 במעמד הנוכחים.

יפעת שיטרית, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>