אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> מדינת ישראל נ' בורוכוב(עציר) ואח'

מדינת ישראל נ' בורוכוב(עציר) ואח'

תאריך פרסום : 29/08/2010 | גרסת הדפסה

מ"י
בית משפט השלום פתח תקווה
48559-08-10
27/08/2010
בפני השופט:
אורן שוורץ

- נגד -
התובע:
מדינת ישראל
הנתבע:
1. רחמין בורוכוב (עציר)
2. יוסף דאבוש (עציר)

החלטה,החלטה,החלטה

החלטה

הנני מננה את עו"ד גיא גור לייצג את החשוד 1 מטעם הסנ"צ.

ניתנה והודעה היום י"ז אלול תש"ע, 27/08/2010 במעמד הנוכחים.

אורן שוורץ, שופט

החלטה

מדובר במעצר שהחל היום לפנות בוקר. החקירה נמצאת בראשיתה. החשודים מופרדים. אני פוטר את נציג המשטרה מלהשיב לשאלה.

ניתנה והודעה היום י"ז אלול תש"ע, 27/08/2010 במעמד הנוכחים.

אורן שוורץ, שופט

החלטה

1.לפני בקשה למעצרם של שני החשודים למשך 10 ימים מהיום. החשודים נעצרו היום לפנות בוקר ומיוחסות להם העבירות הבאות: ניסיון גרימת מוות וכן החזקת נשק שלא כדין. בנוסף מיוחסת להם עבירת תקיפה.

2.העבירות בוצעו כנגד הקורבן בשם אוראל אוחנה, היום לפנות בוקר. על פי הבקשה הגיע חבורה אל הקורבן, הקיפו אותו כאשר חלק מהחבורה הגיעו על גבי אופנועים וחלק הגיעו ברכב. אז, נורה הקורבן, זאת לאחר שהותקף.

3.במעמד הדיון הוצג בפני חומר החקירה וכן מזכר סודי שסומן במ/1.

4.ב"כ החשודים הכחישו את מעורבות מרשיהם באירוע. לגבי החשוד 1 נטען כי אין לו כל קשר למקרה ולגבי החשוד 2 נטען שהקטנוע שבבעלותו ונתפס באיזור הזירה נגנב ממנו קודם לכן.

5.בחנתי את חומר החקירה.

לגבי החשוד 1, מר בורוכוב, קיים חשד סביר בעוצמה רבה, הקושר אותו לעבירות המיוחסות לו, לרבות נסיון הרצח.

לגבי החשוד 2, מר דבוש, קיים חשד סביר שקושר אותו לאירוע. יש לציין שמדובר בחשד סביר שהינו מעבר לתפיסת הקטנוע בזירת ניסיון הרצח.

6.לא ניתן בשלב זה לפרט את פרטי חומר החקירה לגבי כל אחד מן החשודים.

יש לציין שבאירוע היו מעורבים גם אנשים נוספים.

7.בנסיבות אלה, בהתחשב בכך שמדובר בתקיפה מאורגנת כאשר נעשה בה שימוש בנשק חם, זאת מעבר לתקיפה עצמה, קמה עילה למעצרם של שני החשודים מחמת מסוכנות לציבור וכן מחמת חשש לשיבוש הליכי חקירה.

8.בהתחשב בפעולות החקירה לביצוע, ומתוך כוונה לאפשר למשטרה למצות את החקירה, אני רואה לנכון להאריך את מעצרם של החשודים כדלקמן:

א.חשוד 1, בורוכוב רחמים – מעצרו יוארך עד ליום 5.9.10 שעה 15.00. החשוד יובא לפני שופט ביום 5.9.10 שעה 09.00.

ב.חשוד 2, דדוש יוסף – מעצרו יוארך עד ליום 1.9.10 שעה 15.00. החשוד יובא לפני שופט ביום 1.9.10 שעה 09.00.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ