מדינת ישראל נ' בוקר(עציר)
|
מ"ת בית משפט השלום באר שבע |
4103-08-10
4.8.2010 |
|
בפני : נסר אבו טהה |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: אילן נסים בוקר (עציר) |
| החלטה | |
החלטה
זוהי בקשה להורות על מעצרו של המשיב עד תום ההליכים על רקע הפרת תנאי השחרור בערובה, בכך שהמשיב נמצא ביום 1.8.2010 בשוק העירוני בבאר שבע בניגוד להחלטת בית המשפט מיום 22.4.2010, לפיה עליו להיות במעצר בית מלא בבית הוריו ברחוב השלום 74/2 בבאר שבע.
ב"כ המשיב הסכים לקיומן של ראיות לכאורה וכן לקיומה של עילת מעצר. יחד עם זאת, עתר לשחרר את המשיב לאותה החלופה. בשים לב כי מדובר בהפרה ללא ביצוע עבירות נוספות, מיום החלטת בית המשפט חלפו שלושה חודשים במהלכן שמר המשיב על תנאי השחרור, עיקר החלטת השחרור נשוא בקשת המעצר שנדונה ביום 22.4.2010, היתה להרחיק את המשיב מקרבת המתלוננים המתגוררים ברחוב גולומב 30.
ב"כ המבקשת מנגד, עותרת לעצור את המשיב עד תום ההליכים הואיל ולשיטתה לא ניתן לתת אמון במשיב שיקיים הוראות בית המשפט. בנוסף הדגישה כי שירות המבחן בתסקיר שהגיש ביום 21.7.2010, סבר כי החלופה בה מצוי אינה מהווה מענה הולם בעניינו.
לאחר ששמעתי את טיעוני ב"כ הצדדים, החלטתי לתת הזדמנות נוספת למשיב בתקווה שלא יפר את הוראות בית המשפט. מה גם מדובר בחלופה מורחקת ממקום מגורי המתלוננים ועל כן יש בעובדה זו כדי להשיג את מטרת המעצר ולאיין את מסוכנות המשיב כלפי המתלוננים.
המשיב ימשיך לשהות בתנאי השחרור בערובה שנקבעו על ידי כב' השופט רוזין מיום 22.4.2010.
זכות ערר כחוק.
ניתנה והודעה היום כ"ד אב תש"ע, 04/08/2010 במעמד הנוכחים.
נסר אבו טהה, שופט
הוקלד על ידי: שרונה מימון התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|