חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' בוכבזא(עציר)

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום אשקלון
37098-06-10
7.7.2010
בפני :
סבין כהן

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
חי בוכבזא (עציר)
החלטה

החלטה

לאחר שענייני בתסקיר שירות המבחן, אינני סבורה כי זהו המקרה כי יש לשלול על הסף חלופה, יש לזכור כי מדובר באדם שזהו לא מעצרו הראשון, שירות המבחן תוך שהוא לוקח זאת בחשבון ותוך שהוא בוחן את אישיותו של המשיב ואת יכולתו להתמודד עם גבולות ובשים לב לתמיכה המשפחתית שיש למשיב, סבור כי זהו מקרה הראוי לשחרור בחלופה, תוך הרחקה גיאוגרפית ממקום מגוריו ומסביבתו של המשיב.

על פי המלצת שירות המבחן, תנאי נוסף לשקילת חלופה הינו שילוב באיבחון מעמיק, שיש בו גם כדי לבחון אפשרות להתערבות בהמשך.

הנני סבורה כי בנסיבות העניין ובשל הצורך לבחון האפשרות להתערבות שירות המבחן, ראוי כי טרם שחרורו של המשיב ייערך תסקיר משלים את יבחן את החלופה המוצעת ויתן המלצתו באשר לאפשרות הטיפולית.

לפיכך אני מורה על הגשת תסקיר משלים אשר יוגש עד ליום 13/7/10.

ערה אני לבקשת שירות המבחן באשר להגשת תסקיר בתוך 10 ימי עבודה, לאור עבודתו המעמיקה של שירות המבחן עד כה, ובשים לב לכך שלא נותרה בידיו עוד עבודה מרובה ולמרות שערה אני לכך ששירות המבחן עמוס בפרט לקראת פגרת בתי המשפט, ודווקא מן הסיבה הזו שברצוני לקיים את הדיון לפני הפגרה, מתבקש שירות המבחן לעשות ככל שיש לאיל ידו על מנת להגיש התסקיר למועד שנקבע.

ב"כ המשיב יצור קשר בהקדם האפשרי עם שירות המבחן על מנת להעביר לידיו פרטי החלופה המוצעת לצורך הכנת התסקיר למועד שנקבע.

תשומת לב שירות המבחן לבקשת המשיב לקיים למשיב בדיקות לשם בדיקת המצאות סמים בגופו של המשיב עוד טרם הגשת התסקיר.

קובעת לדיון נוסף ליום 13/7/10 בשעה 12:30.

המשיב יובא על ידי יחידת ליווי נחשון.

ניתנה והודעה היום כ"ה תמוז תש"ע, 07/07/2010 במעמד הנוכחים.

סבין כהן, שופטת

הוקלד על ידי: מזל בן-סימון התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>