מדינת ישראל נ' בוגה נסאר

: | גרסת הדפסה
פ"ל
בית משפט השלום לתעבורה בירושלים
1929-03-10
23.12.2010
בפני :
שרון לארי-בבלי

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
האדי בוגה נסאר
גזר-דין

גזר דין

הנאשם בפני הורשע בעבירות של נהיגה בזמן פסילה וללא ביטוח. כבר נפסק כי עבירה זו מאסר בפועל לצידה. לא מצאתי בנסיבות העניין לחרוג מכלל זה.

אני דנה איפוא את הנאשם לעונשים הבאים:

1.לפסילה מלהחזיק רשיון נהיגה לתקופה של 30 ימים. הנאשם יפקיד רשיונו במזכירות בית המשפט לא יאוחר מתוך 60 יום מהיום.

2.לפסילה מלקבל או מהחזיק רשיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים.

3.אני מצווה על מאסרו של הנאשם בפועל למשך 30 ימים. המאסר ירוצה בעבודות שירות ויתייצב בפני הממונה על עבודות שירות ביום 25.1.11 בשעה 08:00 ביחידת עבודות שירות, מפקדת מחוז דרום, באר שבע.

4.אני מצווה על מאסרו של הנאשם למשך 4 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים, אם יעבור על הוראות סעיף 10 א' ו/או 67 לפקודת התעבורה תשכ"א–1961, שעניינם נהיגה בפסילת רשיון או נהיגה ללא רשיון נהיגה.

המזכירות תשלח העתק גזר הדין לממונה על עבודות שירות.

תוכן הדיון והוראות גזר הדין תורגמו לנאשם לערבית ובית המשפט וידא כי הנאשם הבין היטב את האמור.

זכות ערעור לבית המשפט המחוזי בירושלים תוך 45 יום מהיום.

ניתנה והודעה היום ט"ז טבת תשע"א, 23/12/2010 במעמד הנוכחים.

שרון לארי-בבלי, שופטת

הוקלד על ידי: אתי ביאזי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>