מדינת ישראל נ' אסיאס

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום אשקלון
40615-01-10
27.12.2010
בפני :
חיים נחמיאס

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
מורנו אסיאס
הכרעת-דין,החלטה,גזר-דין,החלטה

הכרעת דין

מכבד את בקשת הנאשם ומרשיעו על סמך הודאתו בעבירה המיוחסת לו בכתב האישום על סמך הודאתו בעובדות.

ניתנה והודעה היום כ' טבת תשע"א, 27/12/2010 במעמד הנוכחים.

חיים נחמיאס, שופט בכיר

החלטה

מתקבלות ומסומנות ת/1.

ניתנה והודעה היום כ' טבת תשע"א, 27/12/2010 במעמד הנוכחים.

חיים נחמיאס, שופט בכיר

גזר דין

שקלתי את טענות הצדדים ונסיבות הענין.

אמנם לחובת הנאשם הרשעות קודמות משחר נעוריו, אולם בעבירות שונות לחלוטין. העבירה הנוכחית יחסית מן הקלות בפקודת הסמים המסוכנים. הנאשם הודה בהזדמנות הראשונה והוא בהחלט קיבל על עצמו אחריות ואתחשב בו.

לפיכך לא אחמיר עימו בזו הפעם ועיקר הענישה תהיה מרתיעה לעתיד לבוא, אך יחד עם זאת יבין הנאשם כי לא בסמים המסוכנים ימצא רפואה לבעיותיו האישיות.

לאור כל האמור דלעיל אני גוזר על הנאשם את העונשים הבאים:

1. 4 חודשים מאסר על תנאי למשך 3 שנים מהיום, שהנאשם לא יעבור עבירה כלשהיא בניגוד לפקודת הסמים המסוכנים.

2.אני מחייב את הנאשם לחתום על התחייבות כספית על סך 2,500 ₪ שלא יעבור תוך 3 שנים מהיום עבירה כלשהיא בניגוד לפקודת הסמים המסוכנים.

אי חתימה היום על ההתחייבות תגרור מאסר למשך 25 יום.

3.אני פוסל את הנאשם פסילה מותנת של 12 חודשים מלקבל או מלהחזיק רשיון נהיגה, והתנאי הוא שבמשך שלוש שנים מהיום לא יעבור עבירה כלשהיא בניגוד לפקודת הסמים המסוכנים.

בשולי הדברים נמנעתי הפעם מלקנוס את הנאשם בקנס כספי בהתחשב במצבו האישי, גם לא הוספתי פסילה בפועל על הפסילה הנוכחית בה נמצא הנאשם לדבריו. יחד עם זאת, אבקש מהמזכירות להעביר עותק גזר דין זה למשרד הרישוי כדי שהנאשם יזומן לבדיקות לוודא כי אמנם חדל מצריכת הסמים המסוכנים שרק אז יוכל לקבל חזרה את רישיון הנהיגה ויהיה כשיר לנהיגה בזמן הפסילה הנוכחית אותה למעשה הוא מרצה באלו הימים.

זכות ערעור כחוק תוך 45 יום מהיום לביהמ"ש המחוזי בבאר-שבע.

ניתנה והודעה היום כ' טבת תשע"א, 27/12/2010 במעמד הנוכחים.

חיים נחמיאס, שופט בכיר

החלטה

כמבוקש.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>