חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' אלמליח(עציר)

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום ראשון לציון
11047-01-10
10.3.2010
בפני :
עירית וינברג-נוטוביץ

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
ישראל יגאל אלמליח (עציר)
הכרעת-דין,גזר-דין

הכרעת דין

אני מורה על תיקון כתב האישום בנוסח שתוקן בכתב יד על ידי ב"כ המאשימה מוכתר בכותרת "כתב אישום מתוקן בשנית".

אני מרשיעה את הנאשם על פי הודאתו בעובדות כתב האישום המתוקן בשנית בעבירות כדלקמן:

באישום הראשון תקיפה ונסיון תקיפה לפי סעיפים 379 וכן 379 + 25 לחוק העונשין תשל"ז-1977.

באישום השני העלבת עובד ציבור והפרעה לשוטר במילוי תפקידו עבירות לפי סעיפים 288 ו-275 לחוק העונשין תשל"ז-1977.

באישום השלישי איומים עבירה לפי סעיף 192 לחוק העונשין תשל"ז-1977.

ניתנה והודעה היום כ"ד אדר תש"ע, 10/03/2010 במעמד הנוכחים.

עירית וינברג-נוטוביץ, שופטת

גזר דין

הצדדים הגיעו להסדר טיעון לפיו כתב האישום יתוקן, הנאשם יודה בעובדות כתב האישום המתוקן, יורשע ולעונש יעתרו במשותף למאסר בפועל בן 5 חודשים מיום מעצרו ומאסר על תנאי.

על פי האישום הראשון בכתב האישום המתוקן בשנית ביום 6.1.10 פנה הנאשם אל המתלוננת בעלת בית מאפה בראשון לציון וביקש לקבל משקה במחיר מוזל. משסרבה המתלוננת לבקשתו גידף אותה הנאשם והשליך לעברה מתקן מפיות מנרוסטה שפגע בראשה.בהמשך אחז במתקן המפיות והשליכו פעם נוספת לעברה ופגע בה. בהמשך הרים את ידית הדלפק המפרידה בינו לבין המתלוננת וניסה להכנס לתוך העסק. בתגובה צעקה המתלוננת לנאשם שיחדל ממעשיו אך הנאשם השליך פעם נוספת את המתקן לעברה, לא פגע בה, אך המתקן נשבר.

לפיכך הורשע הנאשם בעבירת תקיפה ונסיון תקיפה.

על פי האישום השני בהמשך לאישום הראשון משעוכב הנאשם בתחנת המשטרה גידף את השוטרים במילים בוטות ומשהודיעו לו על מעצרו התיישב על הרצפה וסירב לקום ולהתלוות לשוטרים.

לפיכך הורשע בעבירות של העלבת עובד ציבור והפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

על פי האישום השלישי כחודש וחצי עובר למועד האישום הראשון התיישב הנאשם באותו בית קפה המוזכר באישום הראשון, צעק לעבר המתלונן, בעל בית הקפה כי יחתוך אותו בסכין.

לפיכך הורשע בעבירת איומים.

הנאשם יליד 1965 – לחובתו עבר מכביד בעבירות אלימות, הפרת הוראה חוקית ובעבירות רכוש.

בחלק מן המקרים הופסקו ההליכים כנגדו בשל עבר פסיכיאטרי.

ביחס לאישומים נשוא כתב אישום זה הוגשה חוות דעת פסיכיאטרית ממנה עולה כי הנאשם לא היה במצב פסיכוטי פעיל בעת ביצוע העבירות אך בהחלט סובל ממחלה פסיכיאטרית.

ב"כ המאשימה ציינה כי התחשבה במצבו הנפשי של הנאשם ובנסיבות המיוחדות הסכימה לעתור לעונש מקל ומתחשב.

הסנגור ציין כי הנאשם בן 45 רווק ודר רחוב ללא קשר עם משפחתו. מצבו הנפשי הוא זה שגורם לנאשם לבצע את העבירות.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>