חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' אלחורטי

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום פתח תקווה
23945-11-10
12.11.2010
בפני :
עוז ניר נאוי

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
טאלב אלחורטי
החלטה

החלטה

בפני בקשה להארכת מעצרו של החשוד ב- 4 ימים.

החשוד נעצר ביום 10.11.10 בשעה 06:28 ומעצרו הוארך בהחלטת כב' השופטת קוזין עד היום.

עיון בתיק החקירה מעלה כי קיים חשד סביר לביצוע העבירות המיוחסות לחשוד ובכללן פריצה לרכב, גניבה מרכב, איומים והצתת רכב מנועי במזיד.

לביהמ"ש הוגש דו"ח סודי ובו פעולות חקירה שבוצעו ופעולות חקירה אותן יש לבצע כאשר החשוד נתון במעצר.

מעצם טיבן של העבירות קיימת עילת מעצר של מסוכנות ובשים לב לפעולות המבוקשות לביצוע, קיים אף חשש לשיבוש.

ביקשתי מב"כ המבקשת להראות לביהמ"ש אלו פעולות בוצעו מתוך הפעולות המפורטות בדו"ח ונראה, בשלב זה, כי מס' הפעולות שבוצעו קטן וכי החקירה מתקדמת בעצלתיים.

יחד עם זאת, בשים לב לעבירות המיוחסות לחשוד ולעובדה כי נעשה נסיון לביצוע פעולות המפורטות בדו"ח הסודי, וכשמנגד אין חלופת מעצר כפי שטען הסניגור, הרי שעל מנת לאפשר למשטרה למצות את החקירה ולבצע את פעולות 3-6, אני מורה על הארכת מעצרו של החשוד עד ליום 14.11.10 שעה 14:00.

במידת הצורך יובא החשוד באמצעות שב"ס.

ניתנה והודעה היום ה' כסלו תשע"א, 12/11/2010 במעמד הנוכחים.

עוז ניר נאוי, שופט

הוקלד על ידי: מירי שרפי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>