מדינת ישראל נ' איוב
|
מ"י בית משפט השלום עכו |
36536-09-10
24.9.2010 |
|
בפני : רחמים צמח |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: עבד אל חאלק איוב |
| החלטה | |
החלטה
החשוד נעצר בחשד של תקיפת בת זוג הגורמת חבלה של ממש, תקיפה חסרת ישע על ידי אחראי, איומים.
החשוד מתגורר לטענתו מזה כ-36 שנים בגרמניה והגיע לביקור בארץ לפני כחודשיים. בינו לבין המתלוננת מתקיימים הליכי גירושין. החשוד נעצר בשעה 09:30, נחקר חקירה ראשונית על ידי רס"ב פריד עורבי, שהינו חוקר סייר, אך מדובר בחקירה מצומצמת. לטענת הסניגור, אף לא נרשמו דברים שהחשוד אמר לחוקר ויש דברים נוספים שלא אמר אותם. לטענת החשוד, אשתו היא זו שתקפה אותו לפני מס' ימים ואף רצה להגיש נגדה תלונה במשטרה, אך נאמר לו שם כי עדיף לו לא להגיש תלונה כדי שלא תהיה תלונה נגדית הדדית.
יצויין כי העדר עבר פלילי של אדם או מילוי תפקיד נכבד כזה או אחר, איננו משמש מורה דרך לענין יחסים בין בני זוג, בעיקר כאשר קיים סכסוך בין השניים, ואין לדעת אם מדובר בתלונת סרק, כפי שהסנגור טוען, או בתלונה ממשית, כפי שטוענת המתלוננת. הדברים אמורים להתבהר ולהתברר על ידי החקירה שאמורה להיות בלתי מופרעת ואובייקטיבית.
הוגשה בפניי רשימת פעולות חקירה שיש לבצע, הכוללת בתוכה 9 פעולות, מתוכן גם חקירה עדים, כך שיש פעולות שהחשוד עלול ויכול לשבש אותן ולהפריע לקיומן.
כמו כן, בשלב זה, גם המתלוננת מסרה עדות שיש בה צורך בהבהרות, אף כי ציינה ברחל בתך הקטנה את תלונותיה נגד החשוד על התקיפה ועל האיומים.
ב"כ המבקשת ביקש להאריך את מעצרו של החשוד ב-7 ימים לצורך ביצוע פעולות חקירה והשלמתה.
לאחר שבחנתי את חומר החקירה וכן את הדוח הסודי ורשימת פעולות החקירה שהמבקשת מתכננת לבצע בתיק ולאחר שביססה קיומו של חשד סביר, הריני נעתר לבקשה ומאריך את מעצרו של החשוד עד יום ב' 27/9/10 שעה 14:00.
שחרור החשוד עלול לפגוע בחקירה.
ניתנה והודעה היום ט"ז תשרי תשע"א, 24/09/2010 במעמד הנוכחים.
רחמים צמח, שופט בכיר התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|