- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מדינת ישראל נ' אבו מוך ואח'
|
מ"י בית משפט השלום חדרה |
35592-03-11
20.3.2011 |
|
בפני : נאסר ג'השאן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: 1. מוחמד אבו מוך 2. האשם אבו מוך |
| החלטה,החלטה | |
החלטה
נציג המשטרה מתבקש לענות לבית המשפט בכתב.
התשובה הוגשה וסומנה מש/1 (20/3/11).
ניתנה והודעה היום י"ד אדר ב תשע"א, 20/03/2011 במעמד הנוכחים.
נאסר ג'השאן, שופט
החלטה
1.זוהי בקשה שלישית למעצרם של החשודים.
2.החשודים נעצרו ביום 9/3/2011 ועל פי החלטת כב' השופט מסארווה מיום 10/3/11 הוארך מעצרם בהסכמת החשודים ליום 14/3/11.
3.בהחלטה מנומקת של כב' השופטת אסיף מיום 14/3/11 הוארך מעצרם של החשודים עד היום. יצויין כי ערר שהגישו החשודים על ההחלטה הנ"ל, נדחה על פי החלטת כב' השופט סעאב מיום 17/3/11.
4.אין צורך עוד לקבוע כי קיים חשד סביר הקושר את החשודים למיוחס להם, וזאת לאחר שחשד סביר זה נמצא הן בהחלטת כב' השופטת אסיף והן בהחלטת בית המשפט המחוזי, אשר קבעו כי בחומר החקירה, שהצטבר לכדי תיק עב כרס, יש ראיות לכאורה המקימות חשד סביר הקושר את החשודים למיוחס להם.
5.אציין עוד, כי עיינתי בחומר החקירה ואין לי אלא להצטרף לקביעותיהם הנ"ל של כב' השופטת אסיף וכב' השופט סעאב.
6.המבקשת עותרת להאריך את מעצרם של החשודים ב – 10 ימים נוספים. את בקשתה זו מנמקת בצורך לביצוע פעולת חקירה אשר פורטו במזכר אותו סימנתי מש/2, כאשר חלק מפעולות אלה התבקשו על ידי פרקליטות המדינה.
7.אף שמדובר בהארכת מעצר שלישית, מצאתי כי יש להיעתר לבקשה בחלקה. מדובר בחקירה מסובכת, אשר הציפה בגביית הודעות במספר עדים. בנוסף, עיינתי במש/2 ומצאתי כי עסקינן בפעולות חיוניות, שיש לבצען, למצער בחלקן כאשר החשודים נתונים בתנאי מעצר.
8.אציין עוד כי מדובר בחשדות חמורים למידי, ולפיהם ארבו החשודים למתלונן, וקשרו קשר לפשע כאשר חסמו את רכבו של המתלונן, היכוהו בפניו וגרמו לו לחבלות. כמו כן, ירו מספר יריות מטווח קצר באקדח שהחזיק מחברי החבורה לעבר רכבו של המתלונן.
9.לאחר שעיינתי בחומר החקירה, ובמזכר מש/2, ובמזכר נוסף אותו סימנתי מש/3, ובאיזון ראוי בין צורכי החקירה וחומרת החשדות מחד, ובין זכותו של החשוד כי החקירה בענינו תסתיים, אני מוצא לנכון להאריך את מעצרם של החשודים עד ליום 25/3/2011 שעה 13:00.
10.יחד עם זאת, במידה ובכוונת המשטרה להגיש בקשה נוספת להאריך את מעצרם של החשודים, תעשה זאת עד ליום 25/3/2011 בשעה 11:00.
11.במועד הנ"ל יובאו החשודים בפני שופט תורן אם לא יוחלט לשחררם קודם לכן.
ניתנה והודעה היום י"ד אדר ב תשע"א, 20/03/2011 במעמד הנוכחים.
נאסר ג'השאן, שופט
הוקלד על ידי: ורדה שגן התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
