מ"ת 13549-04-14 מדינת ישראל נ' גרבי(עציר)
|
מ"ת בית משפט השלום באשדוד |
13549-04-14
22.7.2014 |
|
בפני השופט: אמיר דהאן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
מבקשים: מדינת ישראל |
משיבים: דוד גרבי (עציר) |
| החלטה | |
המשיב , דוד ג'רבי , יליד 1982 מהעיר אשקלון, נעצר ביום 06/04/2014.
כתבי האישום ומהלך הדיון
כנגד המשיב הוגש כתב אישום המייחס לו ביצוע עבירות של הפרת הוראה חוקית, הסגת גבול פלילית, גניבה והפרעה לשוטר במילוי תפקידו.
בתאריך 2.4.13 הוגש לבית-משפט השלום באשקלון מ"ת 1094-04-13 בפני כב' השופטת שמואלי כתב אישום המייחס למשיב עבירות של התפרצות למגורים, נסיון גניבה, בד בבד עם הגשת בקשה למעצרו של המשיב עד לתום ההליכים.
ביום 11.4.13 במסגרת המ"ת הנ"ל שוחרר המשיב על ידי כב' השופטת שמואלי למעצר בית מלא בשדרות בפיקוח מספר מפקחים.
ביום 3.7.13 הוגש כנגד המשיב, עת היה מצוי בתנאי מעצר בית מלא, כתב אישום המייחס לו עבירות של איומים, בד בבד עם בקשה למעצרו של המשיב עד לתום ההליכים, וביום 7.7.13 במסגרת מ"ת 10524-07-13 שוחרר המשיב ע"י כב' השופטת שמואלי למעצר בית מלא ברח' אלקנה 1/3 באשקלון בפיקוח כל העת לסירוגין של מי מהערבים הבאים: מכלוף יצחק, מכלוף טובה, מר יוסף ג'רבי.
ביום 8.12.13 הורה כב' השופט רום כי כתובת מעצר הבית תשונה לרח' באשקלון בבית אב המשיב מר יוסף ג'רבי ובפיקוחו, וכן כי יוכל המשיב לצאת את הבית מדי יום בין השעות 16:00-18:00 בפיקוח אביו או מי מהערבים.
ביום 9.3.14 בשעה 16:45 או בסמוך לכך עת הגיעו השוטרים לבית אב המשיב על מנת לעכב את המשיב לצרכי חקירה, מצאו כי המשיב שוהה בתחומי מעצר הבית ללא פיקוח של איש מהערבים.
ביום 10.3.14 הוגש לבית-משפט השלום באשקלון במסגרת מ"ת 19603-03-14 בפני כב' השופט כפכפי כתב אישום המייחס למשיב עבירות איומים ותקיפה סתם, בד בבד עם הגשת בקשה למעצרו עד תום ההליכים.
ביום 12.3.14 במסגרת המ"ת הנ"ל שוחרר המשיב ע"י כב' השופט כפכפי לתנאי מעצר בית מלא בפיקוחו של אביו מר יוסף ג'רבי. עוד נקבע כי המשיב יוכל לצאת את תנאי מעצר הבית בין השעות 16:00-18:00.
לאחר ששמעתי את המשיב ואת הצדדים ולאחר שהמשיב עבר אבחון אצל הפסיכיאטר המחוזי, הגעתי למסקנה כי יש מקום שיוגש תסקיר שירות המבחן בפני וקבעתי את התיק ליום 13.5.14.
לפני כן, נקבע התיק להחלטה עקרונית והיא החלטת היום, והיא ההחלטה העוסקת בשאלה האם לאור הפרת תנאי השחרור של המשיב יש מקום להורות על מעצרו עד תום ההליכים לאלתר או לבחון חלופה טיפולית באמצעות שירות המבחן.
עילת מעצר
אין מחלוקת בין הצדדים כי קיימת כנגד המשיב עילת מעצר הנובעת הן מביצוע חוזר ונשנה של עבירות רכוש והן מהפרה מוכחת של תנאי מעצר בית.
חלופת מעצר
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|