מ.י. תביעות לכיש-שלוחת אשקלון נ' אוחנה ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום אשקלון
964-09
16.2.2010
בפני :
חיים נחמיאס

- נגד -
:
מ.י. תביעות לכיש-שלוחת אשקלון
:
1. יוסי אוחנה
2. ליאב מכחל (עציר)
3. רפי פרגיי

החלטה

החלטה

לאור דברים ששמעתי היום מבאי כוחם המלומדים של נאשמים 1 ו-3, דין היה לקבוע את התיק לשמיעת הוכחות במיוחד לאור העובדה שנאשם מס' 2 עצור עד תום ההליכים בתיק זה למרות שכנראה בשלב מסויים שוחרר ונעצר בשנית ולדבריו הוא מוחזק במעצר ברציפות מאז 4/11/2009.

בנסיבות הענין מאחר והיום הודיעה לי עו"ד כהן המלומד שיש חילוקי דיעות בינה לבין נאשם מס' 2 ואינה מייצגת אותו באופן פרטי ולאור העמדה העונשית של התביעות אני מחליט למנות לנאשם 2 סניגור ציבורי בתיק זה, רצוי שתהיה זו עו"ד ענת אסידו שלדבריו ייצגה אותו בהליך המעצר בנוגע לתיק זה.

אני משאיר את הדבר לשיקול דעת הסנגוריה הציבורית שבדר"כ אמנם מקפידה למנות את מי שכבר ייצג את הנאשם בתיק או בעבר.

בנסיבות הענין אין טעם לקבוע התיק להוכחות בשלב זה.

אני נאלץ לדחות את התיק להמשך דיון לתאריך 18/3/2010 שעה 09.30 (מועד מתואם עם עורכי הדין בונדר וכהן).

למועד שנקבע חייבים להתייצב נאשמים 1 ו-3.

המזכירות תזמן את נאשם מס' 2 באמצעות ליווי יחידת נחשון.

המזכירות תשלח עותק החלטתי זו בצרוף צילום כתב האישום המתוקן לסנגוריה הציבורית והסניגור שימונה חייב להתייצב למועד שיקבע. הכוונה בישיבה הבאה לשמוע מענה ענייני ומפורט לגבי נאשם מס' 2 ולקבוע מועד לשמיעת הוכחות מתואם עם כל הסניגורים.

ניתנה והודעה היום ב' אדר תש"ע, 16/02/2010 במעמד הנוכחים.

חיים נחמיאס, שופט בכיר

הוקלד על ידי: איריס בוהדנה התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>