מ.י. פרקליטות מחוז ת"א - פלילי נ' דיא אלדין

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו
4144-09
4.1.2010
בפני :
דוד רוזן

- נגד -
:
מ.י. פרקליטות מחוז ת"א - פלילי
:
אבו סביח דיא אלדין (עציר)
החלטה

החלטה

כתב האישום הוגש לבית המשפט ביום 6.7.09.

ביום 14.9.09 התייצבה פרקליטתו של הנאשם, עו"ד לילך גולן, לדיון, ובתאום עמה תואמו שני מועדים לשמיעת הוכחות.

ביום 29.12.09 הובא הנאשם משב"ס והפרקליטה לא התייצבה.

לאחר המתנה ארוכה, ומני בירורים שנעשו עם משרדה של עו"ד גולן ועמה עצמה, הודיעה הפרקליטה, בשעה 8:50 שהיא בדרך וככל שהדבר בידה וכרוך בעומסי התנועה שבדרך, תתייצב בבית המשפט.

בשעה 9:47 הודיעה הפרקליטה לעוזרת המשפטית, הגב' הדר פרשר, שבכוונתה להגיע לבית המשפט תוך חצי שעה. לאחר זאת נעשו נסיונות שונים למצוא קשר עם הפרקליטה, ראה הצהרת התובע מיום 29.12.09, ובשעות הצהריים שוחררו עדי תביעה רבים שטרחו, התייגעו והתייצבו בבית משפט והשחיתו זמנם לריק, שלא בעטיים.

היום הודיעה הפרקליטה שאינה מוכנה ליטול אחריות ושטחה בקשתה להתפטר מהייצוג.

הבהרתי לפרקליטה, כמו גם לנאשם, שהענות לבקשת הפרקליטה משמעותה הינה דחיית המשפט לחודש מאי והשניים נותרו בעמדתם כי ראוי לדחות את המשפט.

כאמור, המשפט אמור היה להסתיים, עוד היום, ולכל המאוחר, תוך ימים ספורים.

בשל פועלם של הנאשם ופרקליטתו (הפרקליטה כמתואר לעיל, והנאשם חלקו הובהר על ידי הפרקליטה) נאלץ אני לדחות המשפט ולזמן עדי תביעה פעם נוספת לבית המשפט.

הנני מורה על שריון מועדי הוכחות בתיק זה, במועדים 4.5.10; 11.5.10.

מודע לצדדים כי הדיון יתקיים בין השעות 8:30 עד 20.00 ועליהם להערך בהתאם.

מזכירות בית המשפט תזמן עדי התביעה ליום 4.5.10, על פי רשימה שתוגש לה עד יום 15.3.10.

על מנת לנסות לקצר את הטווחים, בכוונתי לעשות מאמץ נוסף לסיום התיק, במועד מוקדם יותר – נוכח היות הנאשם עצור במעצר עד תום ההליכים, על פי החלטת בית משפט – זאת לאחר שאשמע פרקליט שימונה לו מטעם הסנגוריה הציבורית, בישיבת תזכורת במעמד הנאשם, שתקבע ליום 7.2.10 שעה 8:30.

הנאשם יוזמן לישיבת יום 7.2.10 ויובא באמצעות שב"ס.

מזכירות בית המשפט תעביר העתק החלטה זו לסנגורית הציבורית המחוזית, למינוי סניגור מטעם הסנגוריה הציבורית לנאשם.

תשומת לב הסנגורית הציבורית להיות הנאשם במעצר מזה מספר חודשים.

ניתנה והודעה היום י"ח טבת תש"ע, 04/01/2010 במעמד הנוכחים.

דוד רוזן, שופט

קלדנית: חנה

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>