חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מ.י. מדינת ישראל-לשכת תביעות תעבורה נ' ארביב

: | גרסת הדפסה
תת"ע
בית משפט השלום לתעבורה בירושלים
6984-10
29.6.2010
בפני :
שרון לארי-בבלי

- נגד -
:
מ.י. מדינת ישראל-לשכת תביעות תעבורה
:
עמוס ארביב
החלטה,החלטה

החלטה

פרטי הטכנאים ידועים היו לב"כ הנאשם בטרם הדיון היום. על מנת לדקדק בזכויותיו של הנאשם לא אמנע זימונו של הטכנאי שחר למועד הוכחות נוסף, אולם מאחר והנאשם לא בקש זאת מבעוד מועד יהיה הדבר כרוך בהוצאות.

למעלה מן הצורך אעיר כי אכן סבורה אני כדברי ב"כ המאשימה כי עורך התע"צ הוא האדם הנכון מאחר ובדיקת התקינות שנערכה בסמוך למועד האכיפה היא בדיקתו שלו ולא מצאתי צורך בעדותו של שחר.

ב"כ הנאשם לא הוכיחה כי נוהל משטרתי הנוגע לדבורה מחייב בדיקה של האנטנות בעת העברת המכשיר מניידת לניידת ומשכך הרי שלא נפל כל פגם בהסתמכותו של הטכנאי מולהעל בדיקתו של הטכנאי שחר מיום 24.11.08.

ניתנה והודעה היום י"ז תמוז תש"ע, 29/06/2010 במעמד הנוכחים.

שרון לארי-בבלי, שופטת

החלטה

נקבע למתן הכרעת דין ביום 15.9.10 בשעה 14:00.

למען הסר ספק אם לא יצורף נוהל מפורש יראו את ב"כ הנאשם כזונח טענה זו.

ניתנה והודעה היום י"ז תמוז תש"ע, 29/06/2010 במעמד הנוכחים.

שרון לארי-בבלי, שופטת

הוקלד על ידי: אורנה גוזלן התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>